Bílí Tygři Liberec

Zlatá Tygří Trefa je po reprezentační pauze zpět. Půjde o více než 40 tisíc!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Před reprezentační pauzou jackpot Zlaté Tygří Trefy nepadl, částka v banku tak významně vystoupala. Během středečního duelu se Zlínem znovu půjde o pořádný balík. Ve hře bude už přes 40 tisíc korun!

Zlatá Tygří Trefa je soutěž, která pořádně prověří hokejové dovednosti tygřích fanoušků. Během přestávky po první třetině mezi vás z ledu vystřelíme tři dárky, z nichž jeden je označen zlatou barvou. Ten, kdo ho chytí, se kvalifikuje do soutěže a během druhé přestávky se představí přímo na ledové ploše Home Credit Areny.

Jeho úkol je v tu chvíli jednoduchý. Ze dvou pokusů alespoň jednou trefit otvor v soutěžní desce, která překrývá branku. Pokud se soutěžící trefí, vyhrává bank, do nějž v každém utkání přibyde částka rovnající se aktuální návštěvnosti. Od prvního domácího utkání s Třincem, kdy jsme poznali prvního vítěze, se dosud stále nikdo netrefil, v banku je tak již 38 071 Kč.

K tomuto balíku se navíc přičte návštěva, která dorazí na středeční utkání proti zlínským Beranům. Už nyní je tak jisté, že půjde o více než 40 tisíc korun! Na jaký obnos nakonec potenciální výhra vystoupá?

Třeba to budete právě vy, kdo bude mít šanci odnést si ze zápasu pořádný balík! Troufnete si na Zlatou Tygří Trefu? Dosud jediným, komu se povedlo vybrat jackpot, byl fanoušek Pepa, který si při utkání s Třincem přišel na 11 391 Kč. Připomeňte si jeho vítěznou trefu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit