Bílí Tygři Liberec

Získejte jeden z hraných dresů ze sezony 2020/21! Aukce končí dnes!

Date of publication Author Klub

Liberec - Aukce dresů Bílých Tygrů Liberec ze sezony 2020/21 končí již dnes ve 20:00! Neváhejte a zajistěte si unikátní připomínku na vicemistrovský ročník v podobě originálního hraného dresu!

Jako každý rok mají fanoušci možnost získat v aukci originální hrané dresy z uplynulého ročníku. Do vicemistrovské aukce jde celkem 31 trikotů z modré sady, v nichž Bílí Tygři nastupovali v domácích zápasech play-off. Jedná se o trikoty, v nichž náš tým dokráčel až do bojů o Masarykův pohár a v nichž potřetí v historii klubu vybojoval stříbrné medaile.

Novinkou letošní aukce je možnost "Kup teď", kdy si v případě velkého zájmu o některý z dresů můžete tento trikot za danou částku zajistit okamžitě bez nutnosti čekat na oficiální skončení aukce. Tímto způsobem hned v první den aukce našel nového majitele dres Petra Kolmanna a v předchozích dnech také trikot Petra Jelínka!

Záleží tedy pouze na vás, zda se rozhodnete dres dražit až do konce, nebo zda si jej raději pojistíte rovnou a nebudete riskovat, že vás někdo přehodí.

Získejte například dres Michala Bulíře, který po sezoně Bílé Tygry opustí, reprezentantů Kváči, Lence a Vitáska nebo kapitána Petra Jelínka! Který z vicemistrovských trikotů bude váš? Neváhejte, čas máte do pátku 14. května do 20:00!

Dražby se může zúčastnit každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách www.sportovniaukce.cz. aukce nový web

Pravidla aukce

Vyvolávací cena každého dresu je stanovena na 1 500 Kč. Minimální výše příhozu je 100 Kč. Přestože oficiální konec aukce je naplánován na pátek 14. května v 20:00, jednotlivé dražby se mohou protáhnout. V závěru totiž po každém novém příhozu dostane dosavadní lídr příležitost během pěti minut zareagovat a přihodit.

Všem zájemcům přejeme v aukci mnoho štěstí!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit