Bílí Tygři Liberec

Zima udeřila, zahřej se stylově!

Date of publication Author Klub

Liberec - Teploty kolem nuly, několik čísel sněhu, ranní mráz, nepříjemný vítr. Zima udeřila, je tedy na čase se na ni pořádně vybavit. Zahřejte se jako správný Bílý Tygr v nové zimní kolekci!

Každý Bílý Tygr ví, že v zimě je nutné udržet uši v teple. V našem e-shopu tak najdete bohatý výběr zimních čepic a kulichů, díky nimž se vyhnete nachlazení a dalším nemocem. Praktickou výbavu doplní teplá mikina, zimní bunda či šála a rukavice, to vše s logem Bílých Tygrů.

Při současné koronavirové pandemii ale jistě využijete i domácí výbavu, která vám pomůže přečkat home office v pohodlí. Natáhněte tygří triko a tepláky a buďte Bílým Tygrem za každé situace!

Prodejna zavřena, e-shop jede!

Nová opatření uzavřela od čtvrtka naprostou většinu maloobchodních prodejen v celé České republice. Od neděle 27. prosince tak je fanshop v areálu Home Credit Areny opět zavřen, a to do takové změny současných vládních opatření, která by umožnila opětovné otevření maloobchodních provozoven. Všem fanouškům děkujeme za pochopení.

Pokud plánujete povánoční nákup tygřích fanpředmětů, rozhodně nemusíte zoufat. Tygří e-shop totiž bude i po dobu uzavření kamenné prodejny v provozu. Nakoupit tak můžete z pohodlí vašeho domova a využít libovolnou z forem doručení (Zásilkovna, DPD, Česká pošta).

Nezapomeňte, že i nadále platí pro majitele permanentních vstupenek možnost využít slevu ve výši 10 % na kompletní sortiment s výjimkou již zlevněného zboží. Při nákupu nad 1 000 Kč navíc máte dopravu Českou poštou či Zásilkovnou zcela ZDARMA!

PŘEJÍT DO E-SHOPU!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit