Bílí Tygři Liberec

Zažijte hokej jinak! Kupte si vstupenky na VIP Tribunu!

Date of publication Author Klub

Liberec - Hokej není pouze sportovní, ale také společenská událost. Chcete zápas Bílých Tygrů zažít trochu jinak? Sledujte ho z luxusních prostor VIP patra a užijte si neopakovatelný zážitek!

Chcete sami sobě nebo někomu ze svých blízkých nabídnout exkluzivní prožitek? Sledujte utkání z VIP Tribuny a ochutnejte luxus, který VIP patro svým hostům nabízí. Vstupenky do VIP prostor lze zajistit snadno online!

Součástí vstupenky je vstup do uzavřeného VIP patra, sedadlo na VIP Tribuně a občerstvení formou rautu ve VIP restauraci, který je připraven před utkáním a v každé z přestávek. Součástí neomezené konzumace ve VIP restaurace nejsou nápoje, které si návštěvník hradí.

Cena vstupenky na VIP Tribunu obsahující vše výše zmíněné je 2 000 Kč. Zažijte se svými blízkými či s obchodními partnery neopakovatelný zážitek!

Tlačítko PERMICE

Jednorázový pronájem skyboxu

Svůj VIP zážitek navíc můžete ještě umocnit v unikátním prostředí jednoho z 50 skyboxů v Home Credit Areně, doplněném o catering dle vlastního výběru. Skybox je možné si pronajmout na libovolné utkání za cenu 2 000 Kč za osobu, je však nutné jej naplnit minimálně z 80 % jeho kapacity.

Více informací o pronájmu skyboxu naleznete ZDE.

Virtuální prohlídka VIP patra

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit