Bílí Tygři Liberec

Záleží nám na vašem názoru! Zapojte se do fanouškovského dotazníku Bílých Tygrů

Date of publication Author Klub

Liberec - Současné období je těžké nejen pro klub, ale také pro hokejové fanoušky. Nejen, že nemohou dorazit osobně na hokejová utkání, ale nemohou nejvyšší české sportovní soutěže sledovat ani na televizních obrazovkách.

Celá řada fanoušků se nenechala odradit zrušením jarního play-off a zakoupila si permanentní vstupenku na nový ročník, čímž výrazně podpořili svůj klub. Bohužel jsme jim zatím na oplátku mohli nabídnout pouze dva domácí zápasy, na které mohli dorazit.

V tuto chvíli stále není jasné, jaký scénář postihne další průběh extraligy. Soutěž je v tuto chvíli pozastavena a cílem všech klubů nejvyšší české hokejové soutěže bude odehrát všech 52 kol základní části, a to pokud možno s fanoušky. Při pohledu na epidemiologickou situaci je však pravděpodobné, že se zbytek sezony neobejde bez omezení.

Jako klub si ceníme názoru našich fanoušků, a proto bychom vás rádi vyzvali k vyplnění fanouškovského dotazníku. Ten se dotýká vztahu našich příznivců k omezením v Home Credit Areně v probíhajícím ročníku, zajímá nás ovšem také váš názor na možnosti kompenzace pro majitele permanentek a další informace.

Zároveň jsme si pro naše fanoušky jako poděkování za váš čas na vyplnění dotazníku připravili také soutěž. Všichni, kdo se dotazníkového šetření zúčastní, budou zařazeni do slosování o dres podepsaný kompletním A-týmem Bílých Tygrů.

Na vašem názoru nám záleží! Děkujeme všem, kteří dotazník vyplní.

PŘEJÍT NA DOTAZNÍK

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit