Bílí Tygři Liberec

Základní část EHL je u konce, Tygři postupují do play-off ze 4. příčky

Date of publication Author Klub

Liberec - V sobotu vyvrcholila základní část Esport hokejové ligy. Ve 13. kole šlo většině týmů stále o hodně a nabídlo tak mnoho zajímavých soubojů. Bílí Tygři si v něm díky výhře nad Zlínem zajistili čtvrtou pozici a v play-off tak narazí na Kometu Brno.

Do závěrečného kola vstupovali Dzouvi a DannyZedlo s ambicí poskočit ze čtvrté příčky na stupně vítězů. Sami neponechali nic náhodě a souboj se Zlínem zcela ovládli. Dzouvi nejprve deklasoval johnleclaira vysoko 8:2 a DannyZedlo už ve druhém zápase pouze kontroloval výsledek, takže po remíze 3:3 vyhráli Tygři celkově 11:5.

Posun tabulkou se ovšem nakonec nekonal. Způsobila to výhra Rytířů Kladno nad Pardubicemi 8:7. Pokud by Kladenští pouze remizovali, stačilo by to Tygrům k posunu. Tak těsná byla nakonec hranice mezi třetí a čtvrtou příčkou. Přesto si liberečtí gameři po 13 kolech nemusejí zoufat, zvítězili hned desetkrát a posbírali velmi solidních 30 bodů.

Nyní je čeká zasloužené play-off, v jehož prvním kole narazí na Kometu Brno. Ta sice do souboje vstoupí jako hůře nasazený tým, nicméně hned v prvním kole základní části dokázala Tygry zaskočit a zvítězit 10:6. Povede se Dzouvimu s DannyZedlem odveta?

Play-off bylo původně naplánováno na 12. dubna a mělo se odehrát za přítomnosti všech gamerů v Síni slávy Českého hokeje. Vzhledem k aktuální situaci však bude o termínu a způsobu odehrání play-off teprve rozhodnuto. Více informací vám přineseme na našich komunikačních kanálech.

Kompletní poslední kolo si můžete přehrát níže.

Sledujte hru NHL20 - EHL - Poslední kolo před PLAY OFF | !soutěž od uživatele EsportHokej na adrese www.twitch.tv

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit