Bílí Tygři Liberec

Zajištěte svým nejbližším online narozeninové přání od oblíbeného Tygra!

Date of publication Author Klub

Liberec - Aktuální nouzový stav znemožňuje fanouškům zamířit na hokejová utkání. I tak však můžete svým nejbližším zajistit unikátní narozeninové přání od jeho oblíbeného Tygra. Zajistíme vám jej online!

Již několik sezón mohou fanoušci Bílých Tygrů oslavit své narozeniny také na hokeji, kdy jim vybraný hráč poblahopřeje prostřednictvím videa na kostce. V přímém přenosu pak oslavenec obdrží tygří dárky od klubového maskota. Mimo hokejovou sezonu se však mohou liberečtí příznivci těšit rovněž těšit na speciální novinku, kterou je narozeninové přání online. Potěšte své blízké!

A o co, že se přesně jedná? Vámi vybraný hráč vám natočí autentické videopřání z mobilního telefonu, sami si pak už můžete vybrat, jestli vám bude video pouze zaslané či ho zveřejníme také na klubovém facebooku.

Narozeniny - Iveta, Pavlína

🎥 Naše věrné fanynky Ivetka s Pavlínkou mají dnes narozeniny a za všechny Tygry jim popřáli Petr JELÍNEK a Michal BULÍŘ. Vše nejlepší! 🥳 #BTL #narozky

Zveřejnil(a) Bílí Tygři Liberec dne Pátek 14. srpna 2020

Podmínky

Cena narozeninového přání online je 500 Kč. Platbu proveďte bankovním převodem na účet Bílých Tygrů. Při objednání je nutné vybrat dva hráče při nedostupnosti prvního z nich. Objednávku proveďte alespoň deset dní dopředu.

Kontaktní osoba

Katarína Holáňová
email: holanova@hcbilitygri.cz
telefon: 731 547 898

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit