Bílí Tygři Liberec

Za minulost si nikdo nic nekoupí, je si vědom Vladimír Svačina

Date of publication Author Jan Kousal

Liberec - Vladimír Svačina má za sebou první dva přípravné zápasy v dresu s Tygrem na hrudi a nutno podotknout, že si v nich vedl výborně. Proti Mladé Boleslavi dokonce zaznamenal tři body za gól a dvě asistence. "Je to práce celé naší trojice," zůstává nohama na zemi.

Jak bys zhodnotil zápas?
Už i s Chomutovem jsme odehráli dobrý zápas, ačkoliv jsme prohráli. Každá výhra potěší, i když se jedná jen o přátelský zápas. Hned budeme mít i větší chuť do tréninku.

V jakém se hrálo tempu?
Mně přišlo, že na přátelské utkání to mělo celkem slušné tempo. Není na co čekat. Zápasy v přípravě budou velmi podobné těm v sezóně. Není to o tom, že člověk mávne kouzelným proutkem a najednou jezdí o dva stupně rychleji. Každý se chce předvést v nejlepším možném světle.

Milan Bartovič pozoruje stav na ledě ze střídačky

Spolupráce s Michalem Bulířem vám zřejmě sedla...
Není to jen o nás dvou, sedíme si i jako útočná trojice s Michalem Birnerem. Na tréninku nám to jde, ale pořád jsme na začátku. Stále to má nějaké mouchy. Při třetím gólu na sebe Michal Birner nalákal tři protihráče a my jsme pak jeli dva na jednoho. V mých očích to byl jeho gól.

Jak zatím vnímáš své angažmá v Liberci?
Je mi tu perfektně. Zajel jsem si tu na Ještěd i do Bedřichova a celkově jsem si to tu prošel. Prostředí je moc příjemné a já se těším do každého tréninku jako ostatní kluci.

Jak se vyrovnáváte s náročnou pozicí v pomistrovské sezóně?
Mně se to těžko srovnává, protože jsem tu vloni nebyl. Nicméně za minulost si nikdo nic nekoupí. Musíme poctivě pracovat a vůbec nekoukat na to, že jsme mistři. To by nás svazovalo. Tím, že se tu vloni udělal titul, se všichni na Liberec tuplem připraví, aby se neopakovalo nic podobného jako vloni, kdy Tygři trhali rekordy. Nečeká nás nic jednoduchého.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit