Bílí Tygři Liberec

Vyrazte v neděli S rodinou do Vesce!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Stále nemáte plán na neděli 20. května? Vyrazte spolu s celou rodinou do Sportovního areálu Vesec. Můžete se zde těšit na program nejen pro nejmenší, ale také pro dospělé. Podílet se na něm budou i Bílí Tygři Liberec.

V průběhu dne si budete moci vyzkoušet mnoho zajímavých aktivit. Děti si například mohou zaskákat na trampolínách a nechat se inspirovat skokany z družstva Trampolíny Patrman. Vyzkoušet si budete moci jízdu na koních a v případě příznivého počasí i let vrtulníkem NISAair.

Kromě toho se můžete těšit také na vystoupení taneční skupiny Takt Liberec. Své schopnosti předvedou členové celého Integrovaného záchranného systému, uvidíte tak ukázky použití psa ve službách policejních služeb nebo zadržování pachatele, hasiči zase názorně předvedou zásah u hořícího auta nebo vyprošťování zraněných z vozidla.

Na programu se však budou podílet také Bílí Tygři. Přijďte si vyzkoušet, jaké to je být hokejistou, a zastřílet si na hokejovou branku. Chybět nebudou ani soutěže pro nejmenší.

Akce S rodinou do Vesce je pořádána pod záštitou náměstka hejtmana Libereckého kraje MUDr. Přemysla Sobotky. K dopravě do Sportovního areálu Vesec můžete využít speciální linku MHD č. 111, která návštěvníky přiveze přímo z terminálu hromadné dopravy Fügnerova.

Neváhejte a vyrazte v neděli S rodinou do Vesce! Program začíná v 10 hodin, vstup je pro všechny zdarma. Průběhem celého dne bude provázet moderátor Lukáš Váňa. Více informací o akci naleznete ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit