Bílí Tygři Liberec

Vydražené dresy Bílých Tygrů z vicemistrovské sezony poputují do celé ČR nebo až za oceán!

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako každý rok dostali fanoušci příležitost získat cennou připomínku na sezonu 2018/19 v podobě originálního hraného dresu Bílých Tygrů. Do aukce šla totiž kompletní modrá sada, v níž Tygři získali Prezidentský pohár a dokráčeli až do finále play-off. Všech 34 dresů našlo ve středu nové majitele.

Vydražit jeden z těchto dresů mohli tygří příznivci až do nedělních 17 hodin. O některé kousky se přitom strhla skutečná bitva! Nejdéle se nakonec bojovalo o dres Ladislava Šmída, na nějž bylo naposledy přihozeno až půl hodiny po oficiálním konci aukce. Dosavadní lídr měl totiž vždy pět minut, během nichž mohl na nový příhoz zareagovat.

Právě trikot Ladislava Šmída se stal s cenovkou 8 000 Kč nejdražším artiklem. Tento dres poputuje za vítězem aukce do Polerad nedaleko Prahy. Do hlavního města pro změnu zamíří ke svým novým majitelům trikoty Jakuba Valského, Tomáše Filippiho, Martina Ševce či Matěje Stříteského.

Není velkým překvapením, že nejvíce dresů zůstane v Liberci a jeho blízkém okolí. Například trikot Jana Ordoše naopak zamíří do Pardubic, dres Lukáše Dernera vydražil výherce z Hradce Králové, pětadevadesátku Michala Teplého získal majitel z Havlíčkova Brodu a dres Josefa Mikysky poputuje do Českých Budějovic. Zastoupeny jsou tak téměř všechny kouty republiky.

Největší kuriozitou je pak bezesporu dres brankáře Marka Schwarze. Ten získal výherce ze Spojených států amerických, konkrétně z Indianapolis. Na cestě za novým majitelem tak Schwarzova čtyřicítka urazí jednoznačně největší vzdálenost.

Všem účastníkům aukce děkujeme, vítězům pak gratulujeme. Celkem vynesla dražba 108 699 Kč, které poputují na konto mládežnické Tělovýchovné jednoty Bílí Tygři Liberec.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Pérez se bude dále rozvíjet v Liberci. S Tygry se dohodl na dvouleté smlouvě

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit