Bílí Tygři Liberec

Vychutnejte si Tygří DOKrabici i v úterý!

Date of publication Author Klub

Liberec - Každý hrací den semifinále, tedy i v úterý 13. dubna, si můžete užít se speciální Tygří DOKrabicí, kterou jsme si pro vás přichystali ve spolupráci s kavárnou DOK. Vychutnejte si play-off z pohodlí domova! Všichni permanentkáři navíc mohou využít během vyřazovacích bojů slevu 10 % na celý sortiment!

Tygří DOKrabice

Liberecký DOK je místo, kde si můžete mimo jiné vychutnat skvělou kávu z pražírny Nordbeans či ochutnat domácí pečivo z vlastní pekárny. Společně s DOKem jsme si nyní v průběhu play-off připravili speciální nabídku, díky níž si můžete vychutnat lahodný přestávkový program!

Ochutnejte Tygří DOKrabici, kterou si můžete předobjednat před každým hracím dnem. V semifinále jsme si pro vás připravili novinku - krabici s lahodnými Hot DOKy! Abychom vám připomněli atmosféru stadionu, vybrali jsme dvě fantastické klobásy. Přidejte je do rohlíku z vlastní pekárny spolu s cibulovou remuládou, zelným salátem, kečupem a horčicí. K nim vám přidáme ještě pořádnou dávku salátu coleslaw a můžete si užít #PLAYOFFDOMA.

Sleva pro permanentkáře

To ale není vše. Společně jsme si také připravili skvělý benefit pro naše permanentkáře! V průběhu celého play-off budete moci využít slevu 10 % na kompletní sortiment DOKu! Jak na to?

Při fyzickém nákupu ve výdejním okénku se stačí prokázat svou permanentní vstupenkou a sleva vám bude automaticky odečtena. Využít ji ovšem můžete také při online nákupu! Zadejte svůj unikátní slevový kód, který byl ve středu 17. března zaslán všem permanentkářům na jejich kontaktní e-mail, a sleva vám odečtena z celkové ceny vašeho košíku.

dok sleva

Zavítejte do DOKu a užijte si play-off spolu s Bílými Tygry! Dobrou chuť!

VYBER SI Z NABÍDKY DOKU!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit