Bílí Tygři Liberec

Vstupenky na domácí extraligové zápasy v prodeji!

Date of publication Author Klub

Liberec - Sezona 2019/20 je již za dveřmi! Nenechte si ujít své místo v Home Credit Areně! V pondělí 26. srpna odstartoval prodej jednorázových vstupenek na domácí extraligové zápasy.

Vůbec poprvé si fanoušci budou moci zakoupit vstupenku na kterýkoliv domácí zápas Bílých Tygrů v základní části extraligy už během letních měsíců. Vstupenky je možné si zajistit jak na tradičním prodejním místě na Rotundě Home Credit Areny, tak také online prostřednictvím sítě Ticketmaster. První zápas nového extraligového ročníku je v Home Credit Areně na programu v neděli 15. září, kdy Bílí Tygři budou hostit od 16:00 v prestižním souboji pražskou Spartu.

Novinka: Dynamický ceník

Ceny vstupenek se budou stejně jako v loňském roce pohybovat v rozmezí od 160 Kč až po 380 Kč do ČS Klubu. Toto jsou ovšem pouze základní cenové hladiny.

„V nové sezóně jsme připravili takzvaný „dynamický ticketing“, což v praxi znamená, že se ceny vstupenek budou měnit v průběhu času, a to v závislosti na diváckém zájmu o jednotlivá utkání nebo podle atraktivity soupeře,” vysvětluje marketingový manažer klubu Dominik Jakubec.

A dodává: „Obdobný model je znám například z prodeje vstupenek na různé koncerty nebo festivaly. Běžně se tímto způsobem prodávají také letenky. Ceny se v závislosti na atraktivitě soupeře a času nákupu mohou lišit v řádu několika desítek korun, nicméně vstupenky pro děti a do sektoru fanklubu zůstanou po celou sezónu neměnné v základních cenových hladinách. Důležité je také dodat, že platnost základních cen na všech 26 zápasů garantujeme až do prvního extraligového zápasu.“

Faktory dynamického vstupného

Od pondělí 26. srpna tak mají fanoušci šanci zakoupit si vstupenky na všechny domácí extraligové zápasy za nejnižší možnou cenu. Po prvním extraligovém kole již může dojít k nárustu cen vstupenek na vybrané souboje.

Které faktory budou případný růst cen ovlivňovat? "Atraktivita jednotlivých zápasů se skládá z mnoha částí. Roli hrají například termín a čas utkání, návštěvnost ovlivňuje také fakt, zda je zápas vysílán některou z televizních stanic. A klíčovým faktorem je samozřejmě také soupeř," vysvětluje Dominik Jakubec.

"Na základě těchto dat dokážeme vyhodnotit, jak zajímavé je utkání pro fanoušky. Není například žádným tajemstvím, že páteční či nedělní zápasy pravidelně přilákají do Home Credit Areny více návštěvníků, než zápasy hrané uprostřed pracovního týdne. Stejně tak jsou zápasy s některými soupeři mnohem žádanější, než jiné. V potaz ale bereme také případné svátky, prázdniny, stejně jako další sportovní a kulturní události konané v okolí," uzavírá Jakubec.

Cena jednotlivých zápasů se na základě zmíněných faktorů bude měnit rovněž v průběhu sezony, kdy ji může ovlivnit například forma jednotlivých týmů. Dynamický ceník jednorázových vstupenek se však nijak nedotkne majitelů permanentek, kteří mají své místo garantováno na všech domácích extraligových zápasech. Permanentní vstupenka tak i nadále znamená nejvýhodnější způsob, jak na zápasy Bílých Tygrů zavítat.

ceník jednoráz 2019/20

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit