Bílí Tygři Liberec

Vrátí se Tygři zpět na vítěznou vlnu i na domácím kluzišti? Soupeřem jim budou Vítkovice

Date of publication Author Adéla Růžičková

Liberec – Šelmy v úterý přerušily svoji sérii proher a pražskou sérii výher. V pátek budou chtít na tento úspěch navázat a získat další body do tabulky před reprezentační přestávkou. Tygři mají s Vítkovicemi stejný počet bodů a jeden z nich v tabulce odskočí. Kdo to bude? To se dozvíme v pátek od 18:00!

Tygři zaťali drápy v hlavním městě

Severočeši si po pěti porážkách vyšlápli na Spartu a odvezli si důležité body! Pro Pražany to byla vůbec první prohra v tomto měsíci. Výhru šelem zařídil ve druhé třetině Libor Hudáček, jenž jako jediný z Bílých Tygrů dokázal překonat Matěje Machovského. Pojistku do prázdné brány přidal ke konci utkání Oldrich Kotvan. K výhře výrazně pomohl bezchybným výkonem Justin Peters, který se do brankoviště vrátil po dvouzápasové pauze a premiérové čisté konto v libereckém dresu mu udělalo radost.

Justin Peters o zlepšení v defenzivě:

„Byla mnohem lepší. Vážně jsme podali skvělý výkon! Už nějaké poslední dva týdny jsme na ni skutečně intenzivně pracovali na trénincích. Náš herní projev se postupně zvedal, bohužel nám ale chyběly lepší výsledky. Každý pro to dělá, co může. V zápase proti Spartě jsme se vrátili do našich kolejí."

Tři prodloužení

Ridera ve víkendových zápasech porazila Hradec Králové v nájezdech a Olomouc v prodloužení, v obou duelech rozhodly vítězné branky Šimona Stránského. V utkání proti Kohoutům Ostravané ztratili Tomáše Černého, který byl z ledu odvezen na nosítkách po krosčeku do hlavy od Petra Strapáče. Po tomto incidentu se strhl pěstním souboji, ve kterém si to s olomouckým útočníkem vyřídil liberecký odchovanec Dominik Lakatoš. Poslední utkání sehrál moravskoslezský celek proti Zlínu, který rovněž porazil v nastaveném čase.

V pátečním utkání budeme moct vidět nejlepšího hráče Radegast indexu, libereckého bývalého kapitána, Jana Výtiska. Tento vítkovický obránce se drží na topu Radegast tabulky už čtyři sezóny po sobě. V tomto ročníku už zblokoval neuvěřitelných 45 střel a s velkou pravděpodobností jich pár přidá i v zápase proti šelmám.

Na hokeji oslavujeme Halloween o den později

Páteční zápas se ponese ve speciálním Halloweenském duchu a nabídne pravou posmrtnou atmosféru! Můžete se těšit na dušičkové míchané drinky, na vybraných stáncích pak také upravené nabídky cateringu. Změn však dozná i videosoupiska či úvodní program na ledové ploše. Přijďte Tygry podpořit svými hlasivkami před reprezentační přestávkou a užít si doprovodný Halloweenský program! Zápas začíná v pátek přesně v 18 hodin.

Bílí Tygři Liberec versus HC Vítkovice Ridera

Počet zápasů: 69
Bilance: 33 – 3 – 4 – 6 – 23
Skóre: 191:181

Když se Vítkovice přestavily pod Ještědem naposledy, bylo z toho vyrovnané utkání s dramatickým koncem. Zápas si můžete připomenout v následujícím sestřihu.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit