Bílí Tygři Liberec

Vracení vstupného za čtvrtfinále od úterý 14. dubna

Date of publication Author Klub

Liberec - Řada fanoušků si začátkem března zajistila vstupenky na první dva čtvrtfinálové domácí zápasy play-off. Vzhledem k eskalaci epidemie byly nakonec vyřazovací boje zrušeny, klub tedy všem přislíbil vrácení plné výše vstupného. Vracení vstupného bude probíhat od 14. do 30. dubna. Jakým způsobem bude tento proces probíhat?

Vstupenky zakoupené online

V případě, že jste si své vstupenky zakoupili online v síti Ticketmaster, bude vám plná výše vstupného vrácena na platební kartu či na účet, pomocí nějž jste objednávku uhradili. K uplatnění nároku na vracení vstupného je nutné vyplnit formulář na stránkách ticketingové společnosti Ticketmaster.

Požadovány po vás budou jméno a příjmení zákazníka, e-mailová adresa, číslo objednávky, název a datum akce, kdy se měl daný zápas uskutečnit. Po vyplnění formuláře bude vaše žádost zpracována a poté bude obnos, za nějž jste si vstupenky zakoupili, vrácen na váš účet či kreditní kartu, z nichž platba proběhla.

Vstupenky je možné vracet až od 14. dubna, dříve podané žádosti nebudou moci být ticketingovým providerem vyřízeny.

Přejít na formulář

Vstupenky zakoupené na Rotundě

V případě zakoupení vstupenek osobně v předprodeji na Rotundě je nutné jejich osobní vrácení. Bude tak možné učinit v kanceláři Rotundy ve všední dny od 14. do 30. dubna vždy od 13 do 18 hodin. Na Rotundě je nutné předložit originální vstupenky, nelze uplatňovat reklamaci na vyfocené či okopírované vstupenky.

K obsluze budou připravena tři otevřená přepážková okna, kde budou zákazníci obslouženi. Vzhledem k aktuální epidemiologické situaci prosíme o respektování všech hygienických opatření, především pak zakrytí úst a nosu a dodržování rozestupů o délce minimálně 2 metrů.

Vstupenky zakoupené osobně na dalších prodejních místech

Pokud jste vstupenky zakoupili osobně na jiných prodejních místech, než na Rotundě, je nutné vrácení vstupenek na tomto prodejním místě. Pokud je dané prodejní místo zavřené, kontaktujte nás prosím na emailové adrese vstupenky@homecreditarena.cz a budete informováni o dalším postupu.

Postup pro fanoušky, kteří vstupné věnují klubu

V posledních týdnech byl klub zavalen emaily či zprávami na sociálních sítích od fanoušků, kteří nemají zájem o vrácení vstupného a kteří chtějí touto částkou podpořit klub. Tohoto gesta solidarity ve velmi složité době si ve všech případech neuvěřitelně vážíme a děkujeme všem, kteří se pro něj rozhodnou. Jsme potěšeni, že se Bílý Tygr vryl do srdce tolika fanoušků.

Pokud se rozhodnete částkou ve výši vstupného podpořit mládež Bílých Tygrů, zašlete své naskenované či vyfocené vstupenky na e-mailovou adresu vstupenky@homecreditarena.cz. V textu dále prosím uveďte své jméno a příjmení. Vstupenka bude následně v systému stornována.

Pro všechny, kteří se pro tento krok rozhodnou, si Bílí Tygři připravili dva drobné dárky, kterými budou moci svou podporu klubu dát najevo. Tím prvním bude speciální profilový rámeček na Facebookový profil, který získáte na odkazu, jenž vám bude obratem zaslán v odpovědi. Druhým dárkem pak bude symbolická placka z limitované edice, kterou bude možné si oproti jmennému seznamu vyzvednout od 14. dubna do 30. června v kanceláři Rotundy. Placku si uchovejte zejména pro první domácí utkání extraligové sezony 2020/21. Další detaily se dozvíte později.

Veškeré prostředky, které budou tímto způsobem poukázány klubu, budou věnovány na konto Tělovýchovné jednoty Bílí Tygři Liberec, tedy ve prospěch tygří mládeže, jež je budoucností celé organizace.

Všem fanouškům přejeme pevné zdraví a věříme, že se společně již brzy budeme opět moci setkat ve vyprodané Home Credit Areně!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit