Bílí Tygři Liberec

Vítězové Hokejové tomboly 50 na 50 si v Home Credit Areně během základní části odnesli přes 400 tisíc

Date of publication Author Redakce

Liberec - Díky oblíbené Hokejové tombole 50 na 50 si v základní části 2018/19 výherci odnesli v součtu více než 400 tisíc. Home Credit Arena tak patří mezi vůbec nejštědřejší místa, kde tato soutěž probíhá. V play-off navíc Hokejová tombola 50 na 50 pokračuje.

Hokejová tombola 50 na 50 probíhá na extraligových stadionech pravidelně od loňského ročníku. Stačí si zakoupit tiket za 50 Kč od kamelotů v hledišti, mít dávku štěstí a rázem můžete vyhrát až 50 tisíc korun. Na konto výherce totiž putuje polovina celkové vybrané částky ze zakoupených tiketů.

Také druhá polovina však má předem daný účel. Zbytek vybraných prostředků totiž poslouží na projekt, který zvolí klub. V případě Bílých Tygrů vždy putuje tato část na konto vybrané kategorie z tygří mládežnické Tělovýchovné jednoty. Právě malí hokejisté z dané kategorie se na zápasech starají o prodej soutěžních tiketů.

V součtu se malým Tygřatům podařilo na 26 domácích duelech prodat soutěžní losy za 833 150 korun. To znamená, že si výherci ze zápasů v Home Credit Areně odnesli přesně 416 575. Průměrná výhra tak činila přes 16 tisíc. Rekordní vítězná suma z předvánočního zápasu s Pardubicemi přesáhla dokonce hranici 21 tisíc korun!

Tato čísla znamenají, že se Bílí Tygři mohou v rámci extraligy pochlubit druhou nejvyšší celkově vybranou částkou. První je Kometa Brno, na jejímž stadionu již bylo vybráno 881 000 Kč. Na zápase s Litvínovem zde dokonce padla nejvyšší možná výhra, a to 50 tisíc korun.

Podaří se k tomuto obnosu přiblížit také v Home Credit Areně? Hokejovou tombolu 50 na 50 můžete okusit na každém domácím utkání Bílých Tygrů.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit