Bílí Tygři Liberec

Vítěz soutěže Daniel Mlčoch: Báseň jsem vymyslel u piva!

Date of publication Author Jan Čermák

Liberec - Do marketingové kampaně Hokej jedna báseň se měli možnost zapojit také fanoušci v rámci Velké prázdninové soutěže. Její vítěz Daniel Mlčoch se tak může těšit na unikátní cenu v podobě tripu s týmem Bílých Tygrů na prestižní Champions Hockey League. "S dcerou už se těšíme, na tento zážitek budeme ještě dlouho vzpomínat," přiznává šťastný výherce.

Jak jste se o soutěži dozvěděl?
Dozvěděl jsem se o ní na Facebooku Bílých tygrů, který sleduji, a hned jsem si řekl, že se musím zúčastnit. Výhra byla opravdu lákavá a skládat krátké básně mě baví.

Vymýšlel jste básničku sám?
Ano, vymýšlel jsem ji sám. Ještě předtím, než jsem ji poslal, zeptal jsem se rodiny a kamarádů, abych zjistil, jestli se báseň vůbec bude líbit.

Jak dlouho vám to trvalo?
Pokud si dobře vzpomínám, tak jsem byl zrovna na pivě. Než jsem to jedno vypil, báseň byla na světě. Zrovna jsem měl "básnickou slinu". (smích)

Koho berete s sebou a proč?
Na trip s sebou beru starší dceru, protože je velká fanynka Bílých Tygrů a umí o dost lépe anglicky.

Bude to pro vás první takový výjezd?
Ano, až doteď jsem se neodvážil vyrazit za hokejem tak daleko. Tohle je moje první příležitost, jak to změnit. Moc se na to těšíme.

A kde jste byl nejdál za hokejem?
S Tygry jsem nejdál vyrazil na finále extraligy do Třince. Letos jsem se vypravil i do Bratislavy na MS v ledním hokeji. S blížícím se odletem jsem měl možnost seznámit se s harmonogramem tripu a musím před klukama smeknout. Program se mi zdá nesmírně nabitý, a to nebudu hrát dva zápasy CHL ve třech dnech. Opravdu, klobouk dolů!

Co vše si vezmete s sebou?
Kromě nezbytných věcí se určitě vybavíme dresy, abychom našim Tygrům udělali čest a reklamu v cizí zemi. Nemůže chybět fotoaparát, abychom si mohli tenhle super zážitek zvěčnit a vzpomínat na něj ještě dlouho poté.

Na co se nejvíce těšíte?
Na to, že na tomto výjezdu budeme společně s hokejisty a budeme si moci vyzkoušet hokejový život se vším všudy, dále na poznávání nových míst a samozřejmě na hokej.

A ještě na závěr, kolik bodů si z tripu přivezeme?
Soupeři budou jistě kvalitní, ale po posledním přípravném utkání s Chabarovskem bylo vidět, že jsou na tom kluci herně skvěle. Přivezeme plný počet bodů!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Z našeho fanshopu

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit