Bílí Tygři Liberec

Vezměte děti bruslit! Bílí Tygři pořádají nábor 22. června

Date of publication Author Redakce

Liberec - Přijďte si s dětmi v sobotu 22. června vyzkoušet hokejový trénink přímo na ledě Svijanské Areny! Pod vedením zkušených libereckých trenérů si vaše ratolesti budou moci vyzkoušet, jaké to je být Bílým Tygrem.

Ani s blížícím se létem Tygři nezahálejí. Nejen A-tým, ale také jednotlivé mládežnické kategorie si od 17. června užijí týdnu na ledě. Nyní si to samé mohou vyzkoušet i vaši potenciální malí Bílí Tygři! Mládežnická základna pořádá v sobotu 22. června od 10:00 do 11:30 speciální náborový trénink těch nejmenších, kterého se budou moci zúčastnit také vaše děti.

Na ledě bude přítomen i velice populární klubový maskot, který dětem jistě zpestří celou akci. Pro malé bruslaře bude rovněž nachystané malé pohoštění formou ovoce, které se v předchozím roce setkalo s velmi kladnou odezvou.

Co si vzít s sebou? Především zájem o hokej. Pokud je to možné, přibalte vašim dětem také brusle, lyžařské (či hokejové) rukavice a helmu, přičemž postačí i ta cyklistická.

Přijďte si se svými ratolestmi užít zábavný trénink pro ty nejmenší! Kdo ví, třeba se právě z vašeho dítěte stane nový Bílý Tygr!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit