Bílí Tygři Liberec

Ve hře bude již přes 90 tisíc. Najde Zlatá Tygří Trefa svého výherce?

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Také v novém kalendářním roce zatím jackpot Zlaté Tygří Trefy odolává. Na posledním utkání bylo ve hře již téměř 88 tisíc korun a částka v pátek znovu poporoste. Podaří se konečně některému z tygřích příznivců rozbít bank?

Zlatá Tygří Trefa je soutěž, která pořádně prověří hokejové dovednosti tygřích fanoušků. Během komerční přestávky v první třetině mezi vás z ledu vystřelíme tři dárky, z nichž jeden je označen zlatou barvou. Ten, kdo ho chytí, se kvalifikuje do soutěže a během druhé přestávky se představí přímo na ledové ploše Home Credit Areny.

Jeho úkol je v tu chvíli jednoduchý. Ze dvou pokusů alespoň jednou trefit otvor v soutěžní desce, která překrývá branku. Pokud se soutěžící trefí, vyhrává bank, do nějž v každém utkání přibyde částka rovnající se aktuální návštěvnosti. Od domácího utkání s Třincem, kdy jsme poznali prvního vítěze, se dosud stále nikdo netrefil, v banku je tak již 87 801 Kč.

K tomuto balíku se navíc přičte návštěva, která dorazí na sobotní utkání proti Olomoucí. To je již nyní téměř vyprodané, půjde tedy s jistotou o více než 90 tisíc korun.

Třeba to budete právě vy, kdo bude mít šanci odnést si ze zápasu pořádný balík! Troufnete si na Zlatou Tygří Trefu? Dosud jediným, komu se povedlo vybrat jackpot, byl fanoušek Pepa, který si při utkání s Třincem přišel na 11 391 Kč. Připomeňte si jeho vítěznou trefu!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Najman se loučí s Tygry a míří na sever. Hrát bude za Ilves Tampere

Vstupenky na play-off MS v Praze a Ostravě jsou stále k dispozici!

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit