Bílí Tygři Liberec

V pondělí 26. srpna z důvodu inventury zavřen tygří fanshop

Date of publication Author Klub

Liberec - Chcete se stylově vybavit na novou sezonu a být správným Bílým Tygrem? Pak rozhodně neváhejte a zamiřte do našeho fanshopu. Pozor, kamenná prodejna v areálu Home Credit Areny bude v pondělí 26. srpna zavřena z důvodu inventury.

Sezona 2019/20 je za dveřmi, přichází tak ideální čas k tomu, abyste se na ni také stylově vybavili. Využít k tomu můžete náš tygří e-shop nebo fanshop v areálu Home Credit Areny. Výjimkou budou pondělí 26. srpna, kdy bude kamenná provozovna fanshopu z důvodu inventury zavřena.

To se dotkne rovněž provozu tygřího e-shopu. Zboží sice půjde objednat online, nicméně k jeho distribuci dojde až ve chvíli, kdy bude kamenná prodejna fanshopu znovu otevřena, tedy až v úterý. Je tedy potřeba počítat s delší dodací lhůtou.

Kromě těchto případů je tygří fanshop otevřen v tradiční otevírací době. Kamennou prodejnu můžete navštívit od pondělí do pátku od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin, případně v době konání akcí v Home Credit Areně. Vybraný sortiment tygřích fanpředmětů pak můžete zakoupit také na všech akcích, kterých se Bílí Tygři účastní.

Provozu během hokejového utkání proti Amuru Chabarovsk se páteční inventura nijak nedotkne, fanshop v Home Credit Areně bude otevřen.

Kompletní sortiment našeho fanshopu si můžete prohlédnout v e-shopu ZDE. Vyberte si z široké palety tygřích fanpředmětů a ukažte, že jste jedním z Bílých Tygrů!

fanshop CHL

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit