Bílí Tygři Liberec

Užijte si přestávkový program i při finále!

Date of publication Author Klub

Liberec - Už ve čtvrtek a v pátek pokračuje finálová série play-off 2021 domácími zápasy. Užijte si je z domova spolu s tygřím přestávkovým programem! Spolu s našimi partnery jsme si pro vás připravili hned trojici nabídek!

Tygří pizza!

Společně s restaurací Stadion jsme si pro vás přichystali speciální Tygří pizzu! Tu si můžete objednat přes známou platformu Dámejídlo.cz. Rozvoz je v provozu každý všední den a v sobotu od 10:30 do 20:00. Samozřejmostí je speciální krabice na pizzu s podpisy hráčů A-týmu. A pokud provedete objednávku nad 400 Kč, získáte také originální tygří kelímek zcela ZDARMA!

Vychutnejte si vychytanou chuť Tygří pizzy dle tradiční italské receptury!

OBJEDNÁVEJTE ZDE!

Banner přestávkový program

Tygří dárek v McDonald´s

Pokud vyznáváte raději klasickou kombinaci v podobě burgeru a hranolek, také pro vás máme výhodnou nabídku! Díky libereckým restauracím McDonald´s můžete v každý hrací den získat k objednávce nad 300 Kč tygří respirátor zcela ZDARMA!

Stačí zamířit do kterékoli z libereckých poboček McDonald´s, které najdete u obchodních center Nisa a Géčko a uvnitř obchodního centra Forum!

Banner přestávkový program

Speciální Tygří DOKrabice!

Ochutnejte finálovou Tygří DOKrabici, kterou si můžete předobjednat před každým hracím dnem finálové série! Předobjednávky na čtvrteční a páteční zápasy boje o Masarykův pohár jsou již v plném proudu!. Ve finále play-off jsme si pro vás připravili novinku - krabici s vynikajícím vepřovým kolenem! Zakousněte k němu domácí kváskový chléb, zelný salátek, kyselou okurku a na dochucení přidejte plnotučnou hořčici. Právě takovou kombinaci nabízí Tygří DOKrabice!

Všichni permanentkáři navíc mohou využít během vyřazovacích bojů slevu 10 % na celý sortiment!

VYBERTE SI V DOKU!

Banner přestávkový program

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit