Bílí Tygři Liberec

Uvolněte své místo a umožněte dalším permanentkářům dorazit na utkání!

Date of publication Author Klub

Liberec - Domácí zápasy v nejbližších 14 dnech budou probíhat s velmi omezenou kapacitou 1 000 osob. Přesto se klub snaží zajistit místo co nejvíce ze svých permanentkářů. Nemůžete na hokej? Uvolněte prosím své sedadlo!

Nová vládní opatření stanovují, že se v aréně může nacházet pouze 1 000 fanoušků, a to za rozdělení do sektorů po maximálně 500 osobách.

Bílí Tygři proto vyjednali s generálními partnery klubu, že všechny partnerské permanentní vstupenky, rezervační karty či zaměstnanecké vstupenky na zápasy, jichž se toto opatření dotkne, budou neplatné. To znamená, že se dostane na téměř všechny fanoušky, kteří si svou permanentní vstupenku před začátkem sezony zakoupili.

Přesto se bohužel vzhledem k omezené kapacitě na některé z našich majitelů permanentek nedostalo. Všichni tito permanentkáři byli klubem kontaktováni a informováni o dalším postupu. Stále však mají šanci, že se pro ně najde místo.

Nebyli jste klubem kontaktováni? Pak vaše permanentka zůstává v platnosti. Přesto nemůžete z nějakého důvodu na utkání dorazit? Uvolněte prosím své sedadlo! Díky tomu se nám podaří umožnit vstup do Home Credit Areny dalším permanentkářům, kteří jsou aktuálně na čekací listině, a zároveň dodržet aktuální hygienická opatření.

Návod na uvolnění sedadla naleznete ZDE.

Jakmile bude vaše sedadlo uvolněno, nebude zobrazeno v prodejním systému v síti Ticketportal, ale umožní klubu vpustit namísto vás dalšího permanentkáře.

Všem fanouškům děkujeme za pochopení a spolupráci.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit