Bílí Tygři Liberec

Útočník Dominik Lakatoš se vrací do Liberce

Date of publication Author Klub

Liberec - Jednadvacetiletý forvard Dominik Lakatoš končí své hostování ve Zlíně a od čtvrtka se znovu připojí k Bílým Tygrům. Liberecký odchovanec by měl být již v pátek připraven nastoupit proti Pardubicím.

Až do letošní sezony neoblékal Dominik Lakatoš, který již s Tygry slavil dva Prezidentské poháry nebo titul v ročníku 2015/16, jiný dres, než ten liberecký. To se však v listopadu změnilo, když zamířil na hostování do Zlína.

Kluby se domluvily na Lakatošově hostování do konce sezony s tím, že si v případě zájmu mohou Bílí Tygři do konce ledna stáhnout talentovaného útočníka zpět do svého kádru. A právě této možnosti se Tygři rozhodli s blížícím se závěrem sezony využít.

Dominik Lakatoš odehrál ve Zlíně celkem 22 zápasů, ve kterých zaznamenal 13 kanadských bodů za 4 góly a 9 asistencí. Naposledy nastoupil za Berany ještě v úterní dohrávce 40. extraligového kola v Třinci. Pod Ještědem si připsal během čtyř sezon v součtu 183 zápasů, ve kterých zaznamenal 78 kanadských bodů za 37 gólů a 41 nahrávek.

Ve svém dočasném působišti i vzhledem k bodové bilanci zanechal kladnou stopu. „Děkujeme Dominikovi za odvedené služby v naší organizaci, neboť nám výrazně zvedl produktivitu a prosadil se rovněž v koncovce. Zanechal u nás velmi dobrý dojem. Přejeme mu hodně úspěchů v další hokejové kariéře,“ uvedl pro zlínský klubový web Jiří Šolc, jednatel a sportovní manažer zlínského hokeje.

K Bílým Tygrům se Lakatoš připojí v průběhu čtvrtka, v pátek by již měl být připraven nastoupit do utkání na ledě pardubického Dynama.

Dominik Lakatoš měl před utkání dobrou náladu

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit