Bílí Tygři Liberec

Upozorňujeme na změny termínů konání některých utkání

Date of publication Author Klub

Liberec - Stejně jako v každé sezoně dochází i v ročníku 2021/22 k dílčím úpravám hracího kalendáře. Ty se dotknou i některých utkání hraných v následujících týdnech, věnujte tedy prosím těmto změnám pozornost.

V úterý 30. listopadu měli Bílí Tygři nastoupit proti Kometě Brno. Vzhledem k výběru tohoto zápasu vysílateli a realizaci přímého přenosu však dochází k posunu. Souboj s Kometou Brno se uskuteční v Home Credit Areně ve středu 1. prosince od 18:00.

Hned o dva dny později byl v plánu zápas na ledě českobudějovického Motoru, i v tomto případě ale dochází ke změně. Z důvodu zhoršující se pandemické situace v Jihočeském kraji je však tento zápas po dohodě se soupeřem odložen. Na ledě Českých Budějovic se Bílí Tygři představí až v úterý 11. ledna.

A o týden později dochází k další změně. Do Liberce zamíří k třetímu letošnímu vzájemnému zápasu Mountfield HK, který se měl původně pod Ještědem představit v pátek 10. prosince. Z důvodu původně plánované kulturní akce v Home Credit Areně je však zápas s Hradcem Králové přesunut na středu 8. prosince od 18 hodin.

Vzhledem k pravidelným změnám termínů doporučujeme všem fanouškům sledovat aktualizovaný rozpis na našem klubovém webu, který naleznete ZDE. Aktuální rozpis můžete mít po ruce i díky kalendáři Stanza, který si můžete synchronizovat s vaším mobilním telefonem. Více informací, jak na to, naleznete ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit