Bílí Tygři Liberec

Ukázali jsme sílu, těší Jana Ordoše skalp vedoucí Plzně

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - V rámci 51. extraligového kola zavítal pod Ještěd lídr tabulky z Plzně. Utkání bylo dlouho velice vyrovnané. Rozhodující gólová smršť se dostavila až ve třetí periodě. "Najednou tam padly tři góly", usmíval se po zdolání Západočechů Jan Ordoš, jenž k výhře sám jednou přesnou trefou přispěl.

Jan Ordoš byl v centru dění už od samotného úvodu. Hned po pár minutách hry připravil střelu do prázdné branky Tomáši Filippimu, který bohužel střílel těsně vedle. Nakonec to byl právě Ordoš, kdo se úspěšnou trefou podílel na skvěle zvládnuté závěrečné části střetnutí. "Určitě to vypovídá o naší síle", pochvaloval si.

Vzhledem k ostatním výsledkům, které šelmám zrovna dvakrát nepomohly, se však musejí v neděli pokusit porazit silné Vítkovice, aby měly šanci na čtvrtfinále, potažmo na udržení výhodné pozice do předkola. "V neděli je další zápas. Všechno se maže a musíme vyhrát", burcuje odchovanec libereckého hokeje.

"Víme, že postup do čtvrtfinále nemáme ve svých rukách. Pokud Pardubice dvakrát vyhrají, tak jsou v šestce. Samozřejmě je šestka naším cílem, ale pokud vyhrajeme ve Vítkovicích a skončíme sedmí nebo osmí, budeme hrát předkolo a pokusíme se postoupit přes něj", nastiňuje Ordoš zapeklitou situaci.

Utkání s Plzní ovlivnila situace, při které se nešťastně zranil hostující brankář Tomáš Král. "Moc jsem to neviděl", přiznává liberecká pětačtyřicítka. "Ani jsme to ale moc nevnímali. Pak tam najednou padly tři góly a to zápas rozhodlo. Samozřejmě doufáme, že Tomáš Král bude v pořádku a přejeme mu brzké uzdravení!", posílá Ordoš brankáři indiánů na závěr slova podpory.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit