Bílí Tygři Liberec

Tygřice nasázely Lovosicím ve druhé třetině devět branek a slaví další výhru

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Bílé Tygřice si po výhrách nad Děčínem a Kobrou Praha připsaly další skalp. V neděli se na jejich domácím ledě představil nováček divize A2 HC Lovosice. Svěřenkyně Jana Daňka a Jířího Vozáka měli utkání už od začátku pod kontrolou. Zápas rozhodly ve druhé třetině, kdy svým soupeřkám nasázaly devět branek a nakonec se radovaly z vítězsví 17:0! Pěti zásahy se v dresu Tygřic blýskla Paula Svatošová.

Do utkání proti nováčkovi z Lovosic nastoupily Tygřice bez reprezentantek Terezy Mazancové, Karolíny Hornické, Věry Horákové a Viki Švejdové. Místo nich do zápasu vstoupily se dvěma nováčky Annou Štěrbovou a Karolínou Valentovou. Sympatické mužstvo Lovosic se první třetinu snažilo s libereckým výběrem bruslit, i přesto však inkasovalo tři branky, když se za šelmy trefila trojice Kateřina Raselová, Anna Cejpová a Karolína Sýkorová. Do šaten se šlo za stavu 3:0 pro domácí.

Ve druhé třetině už ale hostující hráčky odpadly, čehož Tygřice využily, zatlačily je do prostoru před jejich brankou a nastřílely jim dalších devět branek. Ve třetí třetině se obraz hry příliš nezměnil a utkání skončilo 17:0. Střelecky se prosadila zejména Paula Svatošová, která vstřelila 5 branek většinou po spolupráci s Kateřinou Raselovou.

Kateřina Raselová se do sestavy Bílých Tygřic vrátila po úrazu a hrála své první utkání sezóny. Nováčci Štěrbová a Valentová při svém prvním ostrém utkání příjemně překvapily, když se obě zapsaly do statistik soutěže hned třemi body. Anna Štěrbová jednou brankou a dvěma asistencemi a Karolína Valentová třemi asistencemi.

Brankářka Anna Urbanová příliš zaměstnána nebyla, ale musela řešit několik složitých situací po chybách domácích, zejména při zakládání útoku z naší obranné třetiny. Liberecká brankářka předvedla svůj postřeh, rychlost a nulu si v utkání určitě zasloužila. Bílé Tygřice si i ve svém třetím zápase sezóny připsaly tři body a prozatím jsou v divizi A2 stoprocentní. Momentálně se společně s Karlovými Vary naházejí na první příčce tabulky.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit