Bílí Tygři Liberec

Tygři hlásí první změny v extraligovém kalendáři

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Rozlosování hokejové extraligy je již několik týdnů známé, stejně jako každý rok se však skutečný kalendář oproti tomu rozlosovanému poněkud změní. Těmto změnám se nevyhli ani Bílí Tygři.

Pokud se tak připravujete na novou sezonu spolu s Tygry, určitě si poznamenejte do kalendáře první definitivní změnu termínu. V pátek 27. října měli Tygři na domácím ledě přivítat Olomouc. Vzhledem k termínovým kolizím však byl tento duel o jeden den posunut, uskuteční se tedy již ve čtvrtek 26. října.

O další změnách se v této chvíli teprve jedná, nejsou tedy zatím potvrzeny ČSLH. Stejné prohození termínu by se mělo týkat také prvního domácího duelu s Třincem, který by se dle rozpisu sice měl odehrát v pátek 22. září, nicméně v jednání je přehození tohoto utkání na čtvrtek 21. září.

Dále se jedná o přesunech říjnových domácích zápasů s Litvínovem a Jihlavou. Ty by se měly odehrát v neděli 8. října (Jihlava) a v pátek 20. října (Litvínov), nicméně s nejvyšší pravděpodobností ještě dojde v těchto případech k úpravám. O konkrétních termínech, kdy se tyto duely odehrají, vás budeme samozřejmě informovat.

Kompletní rozpis naleznete jako vždy zde. Změna pořadatelství utkání s Olomoucí je již do tohoto rozpisu zanesena, u dalších duelů, v jejichž případě s nejvyšší pravděpodobností ke změně termínů dojde, je tato informace uvedena v závorce. Kalendář zápasů A-týmu bude tímto způsobem pravidelně aktualizován.

Lukáš Krenželok se probíjí k brance hostů

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit