Bílí Tygři Liberec

Tygří extraligový kalendář poznal další dílčí změny

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Bílí Tygři mají za sebou teprve první přípravný zápas, start extraligy je tak stále relativně daleko. I tak už však zná náš tým další změny ve svém extraligovém kalendáři. Tentokrát jde o prohození pořadatelství domácích a venkovních utkání se Zlínem a Litvínovem.

Už zhruba před měsícem dohodli Tygři první změny v původním rozlosování. Tehdy se jednalo o posun říjnového domácího zápasu s Olomoucí, podobným způsobem se pak změna týkala domácího duelu s Třincem. Ten se místo původního termínu v pátek 22. října uskuteční už ve čtvrtek 21. října.

Nyní navíc přibyla také dvojice dalších potvrzených změn. Dříve avizována byla pravděpodobná změna v případě pořadatelství utkání s Litvínovem. Domácí zápas se měl odehrát 20. října v Home Credit Areně a naopak 3. prosince mělo dojít k zápasu na ledě soupeře, zde však došlo k prohození. Říjnový zápas se odehraje v Litvínově, prosincový pod Ještědem.

Stejná změna se pak týká také dvojice utkání se Zlínem. Oproti původnímu rozlosování se Bílí Tygři představí 8. prosince ve Zlíně a domácí duel pro změnu odehrají až 21. ledna. Vzhledem k tomuto přesunu tak čeká nejprve v pátek 8. prosince Tygry zápas ve Zlíně a jen o dva dny později se představí v Olomouci, dvojice těchto utkání by tedy měla být spojena do společného tripu.

Jedná se i o posunu zápasu s Mladou Boleslaví, který by se měl odehrát v neděli 17. září. Konkrétně by v tomto případě mělo dojít k posunu o jeden den, kdy by Tygři přivítali Bruslaře netradičně v pondělí. Zde však ještě nejde o oficiálně potvrzenou změnu. V původním programu se jednalo také o výměně pořadatelství říjnového zápasu s Jihlavou, k té ale prozatím nedojde.

Stále však může v případě některých dalších utkání vzhledem k případným termínovým kolizím dojít k dalším dílčím změnám. O všech vás budeme včas informovat.

Milan Bartovič se natahuje po puku

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit