Bílí Tygři Liberec

Tygří bazar originálních hraných dresů na Stříbrné Tygří neděli!

Date of publication Author Klub

Liberec - Už tento týden se můžete těšit na unikátní akci Stříbrná Tygří neděle, která nabídne fanouškům rozmanitý program. Jedním z jeho hlavních bodů bude speciální Tygří bazar, v němž budete moci získat více než stovku originálních hraných dresů Bílých Tygrů z uplynulých sezon včetně letošních trikotů z CHL!

Na Stříbrné Tygří neděli, která se uskuteční 15. prosince od 12:30 v Home Credit Areně, budete mít možnost získat spoustu dárků pod stromeček. A pokud si nevyberete v tygřím fanshopu, pak rozhodně navštivte náš Tygří bazar. V něm bude v prodeji více než stovka dresů, které Bílí Tygři oblékali v minulých sezonách. Ve všech případech jde o originály, tedy hrané a používané dresy.

Uplynulé sezony či letošní CHL

Výběr dresů je skutečně široký. Získat můžete například několik kousků z extraligových sezon od ročníku 2013/14 dále, stejně tak však budou v prodeji také unikátní kousky z Champions Hockey League. Vůbec nejzajímavějším zbožím pak jistě budou dresy, které letos Bílí Tygři oblékli ve svém tažení CHL.

To vše navíc za speciální cenu. Trikoty bude možné získat již od 300 Kč, za které si můžete koupit originální hrané dresy ze starších extraligových sezon. Dresy z Champions Hockey League 2016/17 budou k dispozici za 500 Kč, trikoty z aktuálnějších sezon za 1 000 Kč a originální hráčské dresy z letošní CHL budou v prodeji za jednotnou cenu 2 000 Kč.

Který z dresů bude po Stříbrné Tygří neděli váš? Přijďte do našeho Tygřího bazaru a zajistěte si pod stromeček jeden z těchto unikátních dárků! Během bohatého programu si navíc můžete trikot nechat rovnou podepsat jeho majitelem, případně klidně celým aktuálním A-týmem Bílých Tygrů.

Přijďte se spolu s námi naladit na předvánoční atmosféru!

bazar tygří 2

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Tradiční autogramiáda nebo zápas juniorů! To vše nabídla letošní OFF Párty

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit