Bílí Tygři Liberec

Tygří Letní Challenge: Speciální odměna od Urban Jump Areny!

Date of publication Author Klub

Liberec - Tygří Letní Challenge pokračuje a spolu s tím pokračuje také možnost získat některou ze speciálních odměn! Na úterý 20. července si pro vás odměnu nachystala Urban Jump Arena!

Během letošní Tygří Letní Challenge jsme si pro vás připravili řadu speciálních odměn od našich partnerů. Po prémii v podobě vstupenky na úvodní domácí utkání FC Slovan Liberec v nové sezoně či nabité karty s kreditem 500 Kč do restaurací McDonald´s a lekci golfu se už v úterý můžete těšit na další speciální prémii!

Voucher do Urban Jump Areny

Už jste byli v Urban Jump Areně? Ne? Tak byste to měli napravit. Jde o unikátní místo, kde si můžete nejen zaskákat na mnoha různých trampolínách, ale také si u toho vyzkoušet celou řadu dalších aktivit, jako například basketbal nebo vybíjenou. Více o Jump Areně naleznete ZDE.

V úterý získáte v rámci Tygří Letní Challenge unikátní možnost si Urban Jump Arenu vyzkoušet. Prvních 20 účastníků, kteří v úterý 20. července dorazí do cíle, se může těšit na voucher na hodinový vstup do Urban Jump Areny! O vítězích speciální odměny nerozhoduje čas strávený na trati, ale to, kdo v daný den dorazí do cíle mezi prvními 20.

Kdo z vás si doběhne pro speciální prémii od Urban Jump Areny a užije si tak spoustu zábavy ve skvělé aréně plné netradičních trampolín a dalších atrakcí? Připojte se k Tygří Letní Challenge a změřte své síly s hráči A-týmu i ostatními fanoušky!

VÍCE O TYGŘÍ LETNÍ CHALLENGE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit