Bílí Tygři Liberec

Týden hokeje nezastavila ani evakuace, Bílí Tygři si připravili náhradu!

Date of publication Author Ondřej Belák

Liberec - Svijanská aréna znovu patřila dětem. Ve středu 25. září se totiž pod patronací Českého hokeje odehrál tradiční Týden hokeje. V severočeské metropoli se na něj vydalo hned 31 dětí! Jelikož musel být program z důvodu evakuace předčasně ukončen, rozhodli se Bílí Tygři všem zúčastněným čas na ledě nahradit volným vstupem na hodinu Brusličky.

Celá akce v areálu Sport Parku Liberec započala s úderem páté hodiny odpoledne. Proběhla klasická registrace a prezentace, v rámci které měly příchozí děti jedinečnou příležitost seznámit se s unikátním zázemím Bílých Tygrů Liberec. Na vše dohlížel Daniel Stehno, vedoucí trenér liberecké základny a zároveň Trenér žáků Českého hokeje.

Právě u něj bylo k zapůjčení vše potřebné vybavení, od samotných bruslí až po helmu. Ratolesti zároveň obdržely dresy české hokejové reprezentace, které si okamžitě s radostí oblékly.

Poté, co přišla na řadu očekávaná část programu přímo na ledové ploše, který měla dítka absolvovat po boku zkušených instruktorek i tradičního tygřího maskota, nicméně nastala komplikace. Z důvodu nálezu nevybuchlé letecké pumy v blízkosti areálu Sport Parku totiž muselo být celé okolí evakuováno, což bohužel zasáhlo právě také liberecký Týden hokeje.

Náhrada v podobě Brusličky!

Není ovšem důvod zoufat! Bílí Tygři totiž všem účastníkům akce nabízejí, jakožto kompenzaci, hodinu Brusličky zdarma.

Zbrusu nový projekt spadá pod Sport Park Liberec. Bruslička je dalším krokem vzájemné spolupráce s Bílými Tygry Liberec, kteří jsou garantem projektu. Zaštiťují jej Daniel Stehno, hlavní trenér liberecké základny, společně s Naděždou Burdysovou.

Do lekcí bruslení v Brusličce se mohou zapojit děti již od tří let a kromě toho, že se naučí dobře bruslit pod vedením zkušených trenérů, získají také jedinečnou sportovní a pohybovou průpravu. Díky zapojení do Brusličky bude možné v dětech již v útlém věku odhalit potenciál pro lední hokej nebo krasobruslení.

Budeme se na Vás těšit!

Daniel Stehno o akci Týden hokeje:

"Vážíme si toho, kolik dětí na Týden hokeje dorazilo. Standardně proběhla registrace i prezentace, po několika málo minutách na ledě jsme ovšem z důvodu evakuace byli nuceni program předčasně ukončit, což je situace, kterou jsme bohužel nemohli nikterak předvídat ani ovlivnit. Jsme nicméně rádi, že i se souhlasem Českého hokeje můžeme poskytnout náhradu v podobě vstupu zdarma na hodinu bruslení našeho projektu Bruslička, o čemž jsme všechny rodiče informovali také prostřednictvím emailu. Na recepci míčových sportů areálu Sport Park Liberec si mohou vyzvednout žeton opravňující ke vstupu na vyučovací hodinu."


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit