Bílí Tygři Liberec

Třetí letní soutěž končí již tuto neděli!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Během tohoto léta si spolu s Bílými Tygry můžete pořádně zasoutěžit. Dosud jste tipovali, kolik branek padne z dvaceti střel z mezikruží, nebo počítali plyšové tygry schované v kabině. Tentokrát došlo na hokejové skořápky. Zahrajte si o dres Michala Bulíře, zapojit se můžete do půlnoci z neděle na pondělí!

Třetí tygří letní soutěž je v plném proudu. Jak již jistě po zkušenosti s těmi předchozími tušíte, také tentokrát je úkol zdánlivě jednoduchý. V hokejové variaci na oblíbenou hazardní hru skořápky máte uhodnout, který z tria hráčů vstřelí na konci krátké kombinace kotouč do branky.

Stačí si však pustit video a uvidíte, že to zdaleka není tak snadné. Trojice hráčů si mezi sebou puky zamíchá a po chvíli je již pořádně těžké udržet pozornost na tom jediném s logem Bílého Tygra. Dokážete uhodnout správného střelce?

K účasti v soutěži opět stačí pouze okomentovat daný příspěvek na našem klubovém Facebooku a v textu uvést, který z hráčů podle vás má na holi označený puk jako poslední. Ze všech správných odpovědí bude vylosován jeden výherce, který se může těšit na cenu v podobě dresu Michala Bulíře podepsaného celým týmem.

Soutěžit můžete až do nedělních 23:59. Hodně štěstí!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit