Bílí Tygři Liberec

Tombola 50 na 50 tentokrát ve prospěch hokejistů 2. třídy

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Také v úterý během utkání s Mladou Boleslaví máte příležitost zúčastnit se tradiční Hokejové tomboly 50 na 50. Polovina vybrané částky tentokrát poputuje na konto hokejistů z druhé třídy.

Hokejová tombola 50 na 50, díky níž nemusejí fanoušci odcházet ze stadionu s prázdnou, probíhá na extraligových stadionech od loňského play-off. Stačí si zakoupit tiket za 50 Kč od kamelotů v hledišti, mít dávku štěstí a rázem můžete vyhrát až 50 tisíc korun. Na konto výherce totiž putuje polovina celkové vybrané částky ze zakoupených tiketů.

Také druhá polovina však má předem daný účel. Zbytek vybraných prostředků totiž poslouží na projekt, který zvolí klub. V případě Bílých Tygrů putuje tato část na konto vybrané kategorie z tygří mládežnické akademie. V prvním kole, které náš tým sehrál proti Hradci Králové, finance rozšířily rozpočet 4. třídy, před týdnem proti Zlínu pak putovaly ve prospěch 3. třídy.

Mladí hokejisté se navíc na prodeji tiketů sami účastní. Funkce kamelotů se totiž ujali jejich rodiče. "Byla to zábava. Navíc mám radost, že takhle můžeme dětem pomoct," pochvalovala si už během prvního zápasu zkušenost jedna z maminek malých Bílých Tygrů.

V obou případech si vítěz Hokejové tomboly 50 na 50 odnesl domů výhru přesahující deset tisíc korun, stejná částka pak putovala i na konto zmíněných kategorií. Jedná se o finance, díky nimž se například mohou zúčastnit dalších turnajů nad rámec svých pravidelných soutěží a nadále tak rozvíjet své hokejové schopnosti.

Chcete mít šanci odnést si domů velmi zajímavou částku a zároveň pomoci malým hokejistům? Stačí na ochozu Home Credit Areny najít označené kameloty a zakoupit si soutěžní tiket. Číslo výherního tiketu bude vyhlášeno během třetí třetiny.

Více informací o hokejové tombole 50 na 50 naleznete ZDE. Domácí stánek Tygrů jako na dlani

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit