Bílí Tygři Liberec

Těšíme se na další sezónu, chybí nám to stejně jako lidem, říká Michal Bulíř

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Liberec - Předčasný konec minulé sezóny mrzel opravdu každého, včetně našeho útočníka Michala Bulíře. Ten se během letní pauzy domluvil s Tygry na prodloužení smlouvy a nadále tak zůstává pod Ještědem. „Nějaká léta už do Liberce patřím a doufám, že budu patřit dál,“ svěřil se.

Tým už se plně připravuje na nadcházející ročník, přesto pojďme ještě trochu zavzpomínat na ten uplynulý. Jak moc jsi byl zklamaný, že se pro vás dobře rozjetá sezóna nakonec nedohrála?
Zklamání to bylo velké. Člověk se s tím těžko vyrovnával, protože se všechno hraje právě pro play-off a tomu závěru. Ten nakonec kvůli nastalé situaci nepřišel. Byli jsme smutní, teď už se ale připravujeme na další rok a těšíme se.

Jak jsi trávil karanténu?
Snažil jsem se trochu si odpočinout od toho všeho, včetně celkového stresu, který v naší zemi panoval. Trávil jsem hodně času s rodinou, takže jsem si to užil. Nedá se říct, že bych se nějak nudil.

Bude podle tebe na podzim o to větší hlad po hokeji?
Určitě, lidem to chybí stejně jako nám, protože na jaře nedošlo na vyřazovací boje, které se tu hrají pravidelně každý rok. Budeme se snažit, abychom v nadcházející základní části byli co nejlepší a play-off si opět zahráli.

V rámci letní přípravy jste jednou týdně absolvovali i tréninky na ledě. Jak hráčům pomůže, že ani přes léto neztratí kontakt se svým přirozeným prostředím?
Bylo to pro nás spíš takové zpestření. Suchá příprava je vlastně něco jiného než hokej. Mít jednou týdně trénink na bruslích nám podle mě prospělo. Jsme rádi, že jsme to mohli absolvovat a úplně z toho nevypadnout.

S Tygry jsi v květnu prodloužil smlouvu a nadále tak zůstávají tvým jediným českým angažmá. Dokážeš si vůbec představit, že bys v extralize nastoupil za někoho jiného?
Představa je jedna věc a realita druhá. Kdyby k tomu mělo dojít, bylo by to asi těžké. Nikdy nevíte, co se může stát, a klidně můžete skončit jinde. Liberec je pro mě každopádně „srdcovka“ a jsem tu doma. Nějaká léta už sem patřím a doufám, že budu patřit dál, třeba i po skončení kariéry.


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Triko jednobarevné logo dětské bílé

295 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit