Bílí Tygři Liberec

Termíny semifinále Ligy mistrů potvrzeny, Tygři přivítají Växjö v úterý 9. ledna

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Ve čtvrtek odpoledne byly oficiálně potvrzeny termíny semifinálových duelů hokejové Ligy mistrů. Na souboj o postup do finále se v Home Credit Areně můžeme těšit v úterý 9. ledna od 17:30.

Díky strhujícímu závěru utkání v Zürichu si Bílí Tygři zajistili místenku v semifinále Champions Hockey League. Trefa Lukáše Krenželoka ve třetí třetiny poslala zápas do prodloužení a posléze do nájezdů, v nichž Martin Bakoš a Petr Kolmann přesnými zásahy rozhodli o postupu našeho týmu mezi čtyři nejlepší celky Ligy mistrů.

Prestižní evropská soutěž se tak i v novém kalendářním roce vrátí do liberecké Home Credit Areny. Stane se tak v úterý 9. ledna, kdy Bílí Tygři přivítají v 17:30 švédské Växjö Lakers. Tedy stejného soupeře, s nímž už dvakrát změřili síly v základní skupině a kterého tedy moc dobře znají.

Odvetný zápas souboje o postup do finále Ligy mistrů se odehraje o týden později, tedy v úterý 16. ledna. Úvodní buly padne v 18:30. Úspěšnější z obou soupeřů si zajistí místo ve finále, které se odehraje 6. února. Druhou semifinálovou dvojici tvoří finský JYP Jyväskylä a Oceláři Třinec.

Postup do semifinále zároveň znamená, že bude nutné najít další termín pro původně naplánovanou dohrávku 11. kola s Jihlavou. K ní mělo dojít právě 9. ledna, což znamená kolizi s termínem Ligy mistrů.

O novém termínu duelu s Jihlavou i o prodeji vstupenek na semifinále hokejové Ligy mistrů vás budeme informovat pomocí oficiálních komunikačních kanálů.

Tlačenice po vhazování

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit