Bílí Tygři Liberec

Stříbrná Tygří neděle je za dveřmi. Na co vše se můžete těšit?

Date of publication Author Klub

Liberec - Tradiční autogramiáda? V podání Bílých Tygrů rozhodně ne! V neděli budou mít fanoušci možnost získat podpisy či společné fotografie se všemi hráči A-týmu s výjimkou reprezentantů, kromě toho si však budou moci užít také spoustu zábavy!

Už tuto neděli 15. prosince se ve 12:30 opět otevřou brány Home Credit Areny. Tentokrát to sice nebude kvůli hokejovému utkání, přesto se můžete těšit na Bílé Tygry. A setkáte se s nimi pěkně zblízka!

V prostoru od fanshopu po roh s občerstvením pro vás v Home Credit Areně bude připravena řada stanovišť s bohatým doprovodným programem. Můžete nakupovat ve fanshopu, zahrát si hokej na Playstationu, vyzkoušet si virtuální realitu Sense Arena nebo si pouze posedět v chill zóně a vychutnat si občerstvení.

Na všech těchto stanovištích se však můžete těšit na setkání s Bílými Tygry. Zatímco někteří hráči A-týmu se zhostí role prodavačů ve fanshopu, další vám natočí pivo nebo si to s vámi rozdají ve hře NHL 20. Jejich šikovnost pro změnu prověří stánek s balicí službou, kde vám Tygři ve spolupráci s hosteskami zabalí vaše dárky (nebo se o to alespoň pokusí).

Jedním z vrcholů programu bude Tygří bazar, kde můžete za skvělé ceny získat originální hrané dresy libereckých hokejistů z uplynulých extraligových sezon či z letošního ročníku Champions Hockey League. Také zde vás prodejem provedou hráči, a kdo ví, třeba vám poradí, který dres byste si měli koupit. Další Tygři se předvedou na přehlídkovém molu, případně se s vámi vyfotí ve fotokoutku Blikbox.

Chcete vidět hráče A-týmu a členy realizačního týmu v netradičních rolích? Pak doražte v neděli od 12:30 do 15:30 do liberecké Home Credit Areny a užijte si s námi Stříbrnou Tygří neděli! Vstup do arény bude zajištěn fanshopem.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit