Bílí Tygři Liberec

Startuje prodej vstupenek na 5. finále!

Date of publication Author Klub

Liberec - Po druhém utkání s třineckými Oceláři je jisté, že se finálová série ještě minimálně jednou vrátí do Liberce. Nenechte si svá místa v Home Credit Areně proklouznout mezi prsty! Vstupenky na 5. finále jsou již v prodeji!

Boj o extraligový trůn je v tuto chvíli vyrovnaný. Je tak jisté, že se v pátek 26. dubna série opět vrátí pod Ještěd. Zajistěte si své místo včas! Pro majitele permanentních a klubových vstupenek je již tradičně připraveno předkupní právo na vstupenky.

To mohou kromě permanentkářů a klubovkářů využít také členové Tělovýchovné jednoty Bílí Tygři Liberec, kteří si na jednu rezervační kartu mohou po jejím předložení zakoupit až dvě vstupenky.

Ve středu v 9:00 bude zahájen volný prodej zbylých míst online i osobně na tradičním prodejním místě, tedy na Rotundě v areálu Home Credit Areny.

Systém prodeje vstupenek na play-off

Majitelé klubových sedaček mají zápasy finále v ceně své celosezónní karty a jejich místa jim budou k dispozici. Majitelé permanentek ze základní části sezóny 2018/2019 pak mají předkupní právo na vstupenky na jednotlivé zápasy finále. Tohoto práva mohou využít online již nyní, k fyzickému nákupu na Rotundě pak v sobotu 20. dubna a v úterý 23. dubna. Lístky budou prodávány po předložení permanentní vstupenky, v rámci online nákupu až po registraci majitele permanentky v síti Ticketmaster.

Každý majitel permanentky či klubové karty si kromě vstupenky na své sedadlo ze základní části může zakoupit i vstupenky na jiná místa. Maximální počet k dokupu je však na finále omezen na 1 vstupenku. Celkem tedy lze na jednu permanentku zakoupit 2 vstupenky. Toto pravidlo je možné uplatnit pouze do vyprodání kapacity haly.

Ve středu 24. dubna v 9:00 bude zahájen online volný prodej všech neobsazených míst v Home Credit Areně, tedy včetně těch sedadel, která byla v základní části obsazena permanentkou, a to online a na prodejních místech Ticketmaster.

Systém prodeje vstupenek PO 2019

Online prodej

Bílí Tygři si spolu s ticketingovou společností Ticketmaster pro toto play-off připravili důležitou novinku. Majitelé permanentek si mohou své místo zajistit i online. Přednostní prodej vstupenek se uskutečňuje na speciální stránce hcbilitygri.tmtickets.cz.

nákup rezervovaných míst tlačítko

Online metodou je možné uskutečnit i dokup vstupenek, a to za použití unikátního kódu pro každého permanentkáře prostřednictvím stránek Ticketmaster. Tento kód byl permanentkářům distribuován před startem prodeje vstupenek na play-off.

nákup rezervovaných míst tlačítko

Podrobný návod, jak uskutečnit nákup vstupenek na play-off online, naleznete ZDE.

Ceny a slevy

Na finále se ceny vstupenek pohybují od 350 Kč ve 4 N.P. do 500 Kč v 1. kategorii. I v play-off budou Bílí Tygři podporovat hokej jako rodinnou záležitost, a proto znovu přichystali zlevněné vstupné pro děti do 140 cm. Na zápasy play-off stojí dětská vstupenka pouze 100 Kč. Slevy pro studenty, důchodce a držitele karty ZTP nebudou v letošním play-off dále nabízeny. Držitelé karty ZTP+P nakoupí zlevněné vstupné za 50 Kč.

ceník čtvrtfinále 2019

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Hokejka dřevěná brankářská

185 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit