Bílí Tygři Liberec

Startuje aukce originálních modrých dresů Bílých Tygrů ze stříbrné sezony!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Chcete získat unikátní památku na extraligovou sezonu 2018/19, která se do historie libereckého hokeje zapsala pátým ziskem Prezidentského poháru a stříbrnými medailemi? Získejte jeden z originálních dresů, které Bílí Tygři v tomto ročníku oblékali!

Celkem v dražbě najdete 34 dresů, tedy kompletní modrou sadu, v níž Tygři v sezoně 2018/19 nastupovali a v nichž na ledě Třince převzali stříbrné medaile pro druhý nejúspěšnější tým extraligy.

Velkým lákadlem budou jistě trikoty opor, jako jsou gólman Roman Will, kapitán Petr Jelínek, druhý nejproduktivnější muž extraligy Marek Kvapil nebo zkušený bek Ladislav Šmíd. Získat ale můžete i některé speciální kousky, jako například dres mladíků Michala Teplého nebo Adama Najmana, kteří do extraligy nakoukli poprvé v kariéře.

Výtěžek z aukce dresů Bílých Tygrů bude věnován Tělovýchovné jednotě Bílých Tygrů Liberec.

Elektronická aukce dresů skončí v neděli 12. 5. 2019 v 17:00. Dražby se může zúčastnit každý, kdo se zaregistruje na internetových stránkách www.sportovniaukce.cz.

aukce nový web

Pravidla aukce

Vyvolávací cena každého dresu je stanovena na 1 500 Kč. Minimální výše příhozu je 100 Kč. Přestože oficiální konec aukce je naplánován na nedělních 17:00, jednotlivé dražby se mohou protáhnout. V závěru totiž po každém novém příhozu dostane dosavadní lídr příležitost během pěti minut zareagovat a přihodit.

Všem zájemcům přejeme v aukci mnoho štěstí!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit