Bílí Tygři Liberec

Souboj Tygrů s Predátory! Druhá třída vyzvala Českou Lípu

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Malé Bílé Tygry z druhé třídy čekalo o víkendu hned dvojutkání s Českou Lípou. Zatímco první parta se s Predátory utkala doma, druhá v neděli vyrazila na půdu soupeře. A obě skupiny se náramně bavily!

V sobotu hostili druháci své soupeře na domácím ledě a před tribunou zaplněnou rodiči či dalšími rodinnými příslušníky předvedli vynikající výkon. Tygří borci na ledě dominovali a naplno ukázali své hokejové dovednosti. K vidění byla spousta krásných branek a vyvedených akcí na obou stranách kluziště. Díky parádní kulise v hledišti Svijanská aréna skutečně žila hokejem!

Druhá třída top Česká Lípa

Podobný obrázek byl k vidění také v neděli, tentokrát však na ledě České Lípy. Bílí Tygři znovu předváděli velmi povedený výkon, stejně tak však také soupeř, a tak se na ledě odehrávala skvělá podívaná plná pohledných branek, ale i vydařených zákroků brankářů.

Daniel Stehno o zápasech:

"Všechny naše borce musím velmi pochválit. Ukázali velkou chuť do hry, hokejem se bavili od začátku do konce. Předváděli super výkon, za který si zaslouží velké poděkování. Věřím, že se jim bude podobně dařit i nadále. Zároveň bych rád vysekl pochvalu také rodičům, kteří v sobotu zaplnili Svijanskou arénu do posledního místa a vytvořili dětem vynikající atmosféru."

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Klub uplatnil opci u tří hráčů

Ve finále Zlaté helmy hned dva Tygři!

Od středy týdenní inventura fanshopu

Z našeho fanshopu

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit