Bílí Tygři Liberec

Sólo Jakuba Klepiše nominováno na Zlatou helmu Komerční banky!

Date of publication Author Klub

Liberec - V domácím utkání proti Kladnu vystřihl útočník Jakub Klepiš parádní sólo, po němž přesně zamířil do branky Rytířů. A tato skvělá akce si dokonce vysloužila nominaci na Zlatou helmu Komerční banky! Hlasujte a pomozte Jakubu Klepišovi k triumfu!

Běžela 4. minuta zápasu 3. kola Tipsport extraligy proti Rytířům Kladno. Jakub Klepiš se ve středním pásmu chopil kotouče a rozjel parádní kolotoč. Nejprve parádní otočkou obalamutil prvního bránícího hráče, následně stahovačkou obehrál v útočném pásmu druhého a přesnou ranou vymetl pavučiny v rohu branky Rytířů.

Tato hokejová lahůdka si vysloužila uznání hokejových redaktorů České televize a zaslouženě se dostala mezi šestku vybraných akcí v anketě Zlatá helma Komerční banky za měsíc září. V ní bude Jakub Klepiš soupeřit například s parádním pasem Davida Krejčího, skvělým sólem Jana Knotka a dalšími pohlednými akcemi.

Jak si Jakub Klepiš v této tuhé konkurenci povede? Hlasovat pro zkušeného forvarda můžete i vy! Anketa probíhá tradičně ZDE. Pozor, uzávěrka je už v úterý 5. října, pokud tak chcete tygřího útočníka podpořit, rozhodně si pospěšte!

Hlasujte pro parádu Jakuba Klepiše a pomozte mu v boji o Zlatou helmu Komerční banky za měsíc září!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Triko pánské Birner

495 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit