Bílí Tygři Liberec

Sledujte čtvrteční odvetu Tygrů s Mladou Boleslaví v restauraci Stadion a získejte pivo ZDARMA!

Date of publication Author Klub

Liberec - Po úterním domácím utkání s Mladou Boleslaví čeká Tygry ve čtvrtek na ledě Bruslařů odveta. Utkání se odehraje od 17 hodin a v přímém přenosu jej odvysílá O2 TV. Přijďte zápas sledovat do restaurace Stadion a získejte malé pivo ZDARMA!

Přestože se utkání odehraje na venkovním ledě před omezenou kapacitou, díky televiznímu přenosu můžete i tak zápas sledovat živě. Zápas v Mladé Boleslavi startuje ve čtvrtek 13. srpna od 17:00 a díky partnerské restauracím Bílých Tygrů - restauraci Stadion - můžete zápas sledovat i společně s přáteli a ještě k tomu získat pivko zdarma.

Restaurace Stadion

Restaurace Stadion, která se nachází zhruba 200 metrů od Home Credit Areny vedle Městského stadionu, nabídne utkání Bílých Tygrů v Mladé Boleslavi na stanici O2 TV Sport hned na šesti televizních obrazovkách. K dispozici bude včetně terasy až 80 míst.

Všichni fanoušci, kteří dorazí do restaurace Stadion sledovat utkání s tygří šálou či v dresu, se mohou těšit na malé pivo ZDARMA!

Po domácí výhře 2:0 jistě Bílé Tygry nečeká ve čtvrtek nic jednoduchého, neboť Mladá Boleslav bude našim hráčům chtít porážku v derby oplatit. Neváhejte a přijďte si ve čtvrtek společně s přáteli užít hokejový zážitek!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Průlomová sezóna či podpora fanoušků. Nejen o tom se rozhovořil Daniel Král

Reprezentace U18 začíná přípravu na MS, v nominaci i Galvas s Králem

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Triko dámské Bulíř

495 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit