Bílí Tygři Liberec

Skvělá zkušenost pro mladé Tygry! Hokejisté U11 a U12 získali ve Finsku zlato a bronz

Date of publication Author Kryštof Rossmann

Liberec - Mladí Tygři zaznamenali velký úspěch! Pod hlavičkou Czech North hockey společně s týmy Hradce Králové a Mladé Boleslavi vybojovali v sérii Legacy Global Sports zlaté a bronzové medaile. Gratulujeme!

Pod hlavičkou Czech North hockey za podpory Libereckého, Královehradeckého a Středočeského kraje i podpory třech statutárních měst vznikl projekt "Hokejová mládež tří krajů". Společné týmy hokejistů kategorií U11 a U12 tří extraligových klubů Bílí Tygři Liberec, Mountfield Hradec Králové a BK Mladá Boleslav získali zlato a bronz na turnaji Finland Lions Cupu v sérii Legacy Global Sports, který se konal od 19. až 21. dubna 2019.

Ve finále naše mužstva porazila finský výběr z Turku a o bronz finský výběr z Espoo. Týmy vedli liberecký trenér Vojtěch Fiala, boleslavský Lukáš Zörkler a hradecký Emil Veselý. Vyvrcholením společného projektu bude účast na turnaji CCM Euro Invite ve Slovinsku, akce se koná od 30. července do 3. srpna 2019.

Trenér Vojtěch Fiala o turnaji:

„Jsem rád, že jsme se s našimi hráči mohli zúčastnit tohoto projektu, kdy se dokáží dohodnout a spojit v uvozovkách rivalové v jeden tým. Ve Finsku naši hráči odehráli výborný turnaj a velmi mě potěšilo, jak obstáli a dokázali reprezentovat Bílé Tygry na mezinárodní scéně. Ve starším výběru U12 dominovali zejména útočníci Bartovič a Rozsíval, kteří byli i první dva hráči v bodování celého turnaje.“


Hráči Bílých Tygrů Liberec, kteří se zúčastnili turnaje:
(Ročník 2007) Bajer Matěj, Bartovič Adrien, Ehrenberger Lukáš, Hrouda David, Kratochvíl Matyáš, Maxin Imrich, Rozsíval David, Vápeník Teodor

(Ročník 2008) Baksaláry Matyáš, Charvát Sebastian, Svoboda Jiří Finland Lions Cupu 2019 2

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Mikina s logem dámská šedá

895 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit

Kartičky ELH 2023/24 2.série

65 Kč
Koupit