Bílí Tygři Liberec

Škoda toho začátku. Tam jsme alespoň jeden gól měli dát, lituje Ronald Knot

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - Tygři sice proti Mladé Boleslavi měli střeleckou převahu, jenže za záda skvěle chytajícího Jana Růžičky kotouč nedostali ani jednou. Bruslaři tak prolomili desetiletou sérii, při které pod Ještědem ani jednou nevyhráli. „Škoda, že ta šňůra končí. Ještě víc nás to mrzí po takovém výkonu. Snad brzy začneme novou!" doufá obránce Ronald Knot.

Jak se za utkáním ohlížíš?
Ta prohra nás mrzí o to víc, že jsme rozhodně nepředvedli špatný výkon. Nezužitkovali jsme ale naše příležitosti a byli jsme potrestáni za naše chyby. Boleslavi patří gratulace!

Jak moc velký vliv měl na zápas úvod první třetiny, kdy jste si hned vypracovali několik tutovek?
Je to obrovská škoda. Měli jsme velmi dobrý vstup do utkání, bohužel jsme nevyužili ani jednu z našich šancí. Naopak soupeř z ojedinělé příležitosti vstřelil tu důležitou první branku a poté jsme už po zbytek zápasu gólově tahali za kratší konec.

Po většinu času jste měli převahu. Jak těžké jsou takové situace na psychiku?
My jsme věděli, že to bude o jednom gólu. Kdyby se nám podařil dát, tak si myslím, že bychom na to navázali a další přidali. Bohužel jsme se dnes trápili v koncovce. Oni dokázali využít naše chyby a nakonec zaslouženě vyhráli.

Momentálně jsou na marodce mimo jiné i Tomáš Filippi nebo Michal Bulíř, kteří jsou kromě jiných aspektů výborní na buly. Jak moc je právě v těchto duelech postrádáte?
Oba nám bezesporu hodně chybějí, jak z ohledu zmíněného vhazování nebo celkově herního přínosu. Věřím ale, že máme v týmu několik hráčů, kteří je minimálně stejně dokázají zastoupit. Například Adam Musil, ten teď hraje v první formaci a dává hodně gólů. Samozřejmě oběma přeju, ať se brzy uzdraví, ale myslím si, že se nám je dosud podařilo nahradit docela dobře.

Touto prohrou skončila i desetiletá šňůra, při které Bruslaři v Liberci nevyhráli jediný zápas...
My ty série moc neřešíme, je to spíš takové koření pro fanoušky a novináře. Samozřejmě nás těší každá šňůra našich výher. Škoda, že tahle série skončila. Doufejme, že brzy zahájíme nějakou novou!


Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit