Bílí Tygři Liberec

S permanentkou na Bílé Tygry si 7. června můžete zabruslit na ledě Home Credit Areny!

Date of publication Author Redakce

Liberec - Pro majitele permanentních vstupenek na Bílé Tygry si klub každý rok připravuje řadu benefitů. A ani nová sezona nebude výjimkou. Ve čtvrtek 7. června dostanou příležitost si v netradičním termínu zabruslit přímo na ledě Home Credit Areny!

Příprava Bílých Tygrů je každý rok v lecčems inovativní. Už před mistrovskou sezonou například dostali hráči během letního nabírání kondice šanci v červnu celý týden trénovat na ledové ploše. V tomto trendu pokračují naši hokejisté také před nadcházejícím ročníkem, vůbec poprvé však budou moci v červnu led využít také fanoušci!

Ve čtvrtek 7. června bude pro majitele permanentních vstupenek na sezonu 2018/19 od 17:30 otevřena plocha Home Credit Areny. Vstup do arény bude umožněn po prokázání se permanentkou od 17:15 vstupem P, bruslení bude probíhat do 18:30. Pro tygří fanoušky bude na místě k dispozici stánek s občerstvením.

Tuto příležitost zabruslit si na ledové ploše domácího svatostánku Bílých Tygrů budou moci využít všichni, kdo si nejpozději v den konání zakoupí permanentní vstupenku na extraligovou sezonu 2018/19. V doprovodu majitele permanentky bude umožněn vstup dětem do 140 cm. Nezapomeňte si s sebou přinést brusle, na místě nebude možné jejich zapůjčení.

Nemáte ještě svou permanentní vstupenku? Zajistit si ji můžete na tradičních předprodejních místech nebo také online. Kromě vstupu na domácí utkání Bílých Tygrů a dalších benefitů vám s permanentkou na sezonu 2018/19 neuteče tato ani žádná jiná speciální akce!

Zpestřete si letní přestávku mezi sezonami a přijďte stejně jako Bílí Tygři v neobvyklém termínu nazout brusle. Těšíme se na vás!

edit bonus

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobarevné logo pánské bílé

320 Kč
Koupit

Šála bílá s logem

320 Kč
Koupit