Bílí Tygři Liberec

S permanentkou Bílých Tygrů sleva na Létofest Mini!

Date of publication Author Klub

Liberec - Přestože vzhledem k epidemiologické situaci není možné uspořádat větší kulturní akce či festivaly, hudební fanoušci si v září i tak přijdou na své. Na centrální parkoviště u Home Credit Areny totiž zavítá Létofest Mini v čele s kapelou Mirai!

Toto léto hudebním ani sportovním fanouškům příliš nepřálo. Většina velkých festivalů byla zrušena či přesunuta na příští rok, sportovní klání byla výrazně omezena počtem fanoušků. Přesto si ale můžete v areálu Sport Parku Liberec přijít na své.

V sobotu 5. září se na centrálním parkovišti u Home Credit Areny uskuteční Létofest Mini, který nabídne atmosféru tradičního Létofestu v úsporném a epidemiologická nařízení respektujícím kabátu. Rozhodně je na co se těšit, vždyť hlavní hvězdou večera bude populární skupina Mirai!

Bílí Tygři si navíc ve spolupráci se SFM Liberec a pořadatelem akce připravili

pro majitele permanentních, klubových a VIP karet speciální bonus. Při nákupu vstupenky na pokladně Home Credit Areny (na Rotundě) jim bude po prokázání se permanentkou, klubovou či VIP kartou z ceny odečtena speciální sleva ve výši 100 Kč.

Vstupné pro tygří permanentkáře či majitele klubových a VIP karet bude činit pouze 390 Kč, zatímco plná cena činí 490 Kč.

Létofest Mini začíná v sobotu 5. září v 17:00. Postupně se představí liberečtí HitFakers, skupina Like-It a především headlineři, kterými je skupina Mirai. Nenechte si tento jedinečný hudební zážitek na centrálním parkovišti Home Credit Areny ujít!

Více informací naleznete ZDE.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

VIDEO: Rozhodněte o nejlepším brankářském zákroku sezóny!

VIDEO: Adam Klapka poprvé skóroval v NHL!

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit

Klíčenka s kovovým plíškem

55 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit