Bílí Tygři Liberec

S Bílými Tygry si nově budete moci zahrát Ligu mistrů ve videohře NHL 18!

Date of publication Author Dominik Jakubec

Liberec - Prestiž hokejové Ligy mistrů stále stoupá, což dokazuje také čerstvá aktualita. Nejen s Bílými Tygry si budete moci zahrát Champions Hockey League v oblíbené konzolové hře NHL 18!

Hra od společnosti EA SPORTS bude nově obsahovat všech 32 účastníků hokejové Ligy mistrů, s nimiž si můžete projít kompletní cestu soutěží až za ziskem trofeje. Chybět nebudou ani autentické arény jednotlivých celků nebo speciální dresy, jež účastníci oblékají pouze v rámci bojů v Champions Hockey League.

"Pro tak mladou soutěž, jakou hokejová Liga mistrů stále je, je spolupráce s EA SPORTS obrovským úspěchem," říká ředitel Champions Hockey League Martin Baumann. "Rok co rok se hokejoví fanoušci nemohou dočkat nové verze hry. Být součástí této značky mě naplňuje hrdostí, neboť to naší soutěži a naší značce pomáhá k růstu," dodává.

Ve hře si můžete už několik let za Bílé Tygry zahrát nejvyšší českou hokejovou soutěž. V NHL 18, které vychází v září, se však hráči dočkají zbrusu nových soutěží. Patří mezi ně například rakouská EBEL liga, v níž nastupují znojemští Orli. Stejným způsobem si premiéru odbude i Liga mistrů, která je od nového ročníku určena pouze nejúspěšnějším evropským celkům.

Nic vám tedy nyní nebrání chopit se týmu Bílých Tygrů a vyrazit s nimi do boje o evropský trůn. Dojdete až na vrchol, nebo vaše cesta skončí již v základní skupině?

Týmové foto CHL

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Od středy týdenní inventura fanshopu

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Z našeho fanshopu

Triko dětské Birner

475 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit