Bílí Tygři Liberec

Růžové charitativní dresy se prodaly za více než 83 tisíc!

Date of publication Author Klub

Liberec - V prosinci při utkání se Spartou nastoupili Bílí Tygři do 1. třetiny ve speciální sadě růžových charitativních dresů, které nyní putovaly do aukce. Jednotliví výherci je nakonec získaly za částku přesahující 83 tisíc korun!

O jednotlivé dresy ve velmi neobvyklých barvách se mezi fanoušky uskutečnila tuhá bitva. Výsledná částka se nakonec zastavila na 83 822 Kč.

Absolutně nejvýše se vyšplhala částka za dres se jmenovkou libereckého odchovance Ladislava Šmída. Ten byl vydražen za skvělých 8 200 Kč. Druhým v pořadí byl trikot kapitána Petra Jelínka, kde nejvyšší příhoz znamenal částku 6 500 Kč.

Trojici nejdražších trikotů uzavírá dres Rostislava Marosze, který si výherce pojistil příhozem 5 100 Kč. Zajímavostí je, že o tento dres se bojovalo až do času 21:02, tedy ještě hodinu po oficiálním konci aukce (po novém příhozu mohl dosavadní vedoucí kupující vždy během pěti minut zareagovat a znovu přihodit). Za stejnou cenu byl vydražen také trikot Michala Bulíře.

Všem fanouškům děkujeme za účast a vítězům dražby gratulujeme. O možnostech převzetí či zaslání dresů budou dražitelé informováni prostřednictvím e-mailu v průběhu následujícího týdne. 


Celý výnos aukce ponížený o nutné náklady poputuje na konto rodiny Votrubových z Tanvaldu, která bojuje s těžkou nemocí dcerky Marušky. Pokud jste nezískali ani jeden z těchto dresů, ale přesto chcete rodinu podpořit, můžete přispět jakoukoliv částkou na transparentní účet 123-0900180297/0100, který Nadace SYNER založila. Přispět můžete také na zápasech Bílých Tygrů v celém průběhu play-off do pokladničky umístěné u infopultu v Home Credit Aréně v Liberci.

Na vyžádání Nadace SYNER poskytne potvrzení o daru jak fyzické, tak právnické osobě.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit