Bílí Tygři Liberec

Ronald Knot zaznamenal svou první branku v KHL!

Date of publication Author Jonáš Majtyka

Nižněkamsk/Liberec – Hned dva hráče „vyslali“ Tygři po loňské sezóně na misi do ruské KHL, v níž má již většina týmů na kontě dva odehrané zápasy. Po nich je mimo jiné stoprocentní i Nižněkamsk, kterému ke druhé výhře svou trefou pomohl bývalý liberecký obránce!

Zatímco česká nejvyšší soutěž se rozjede až v pátek 10. září, mezistátní soutěž KHL už svou základní část zahájila. Většina mužstev má odehrané první dvě střetnutí a je mezi nimi i celek Neftěchimik Nižněkamsk, jenž o skóre vede tabulku své divize před Magnitogorskem.

Tým z průmyslového města nejdříve na úvod nového ročníku porazil 5:1 čínský Kunlun, načež si v sobotním utkání poradil i s finským Jokeritem Helsinki. Na výhře 4:2 se výraznou měrou podílel i obránce Ronald Knot, jenž až do minulé sezóny oblékal tygří dres!

Talentovaný bek se totiž za stavu 2:2 necelé tři minuty před koncem chopil na vlastní modré kotouče a podél pravého mantinelu se s ním protáhl až do brankoviště. První zakončení ještě nebylo úspěšné, jenže Knot se znovu dostal k vyraženému puku a úspěšnou dorážkou poslal své mužstvo do vedení. Neftěchimik nakonec zvítězil 4:2 a první trefa v KHL byla tak pro bývalého Tygra zároveň trefou vítěznou.

Ronald Knot sice během posledního play-off s Libercem prodloužil smlouvu, v květnu však využil výstupní klauzule a odešel do KHL. Spolu s ním přestoupil do ruské soutěže i útočník Radan Lenc, jenž nastupuje za Amur Chabarovsk.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Poukaz dárkový 500 Kč

500 Kč
Koupit

Triko jednobar.logo pánské černé

320 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit