Bílí Tygři Liberec

Řekli jsme si, že musíme začít více střílet a více se tlačit do brány, říká nejlepší střelec Tygrů Michal Bulíř

Date of publication Author Vladimír Vykoukal

Liberec - Po nevydařeném vstupu do sezóny si Tygry spravili chuť dvěma výhrami nad Chomutovem a Třincem. Jedním z hlavních strůjců těchto vítězství byl Michal Bulíř, který je se třemi góly nelepším střelcem týmu. V domácím utkání proti Třinci se prosadil v první třetině a poslal tak Šelmy do vedení. "Byl to důležitý gól, dostali jsme se do většího klidu," říká nový liberecký asistent kapitána.

Bílí Tygři po vítězství v Chomutově přivítali doma Třinec. V utkání předvedli velmi dobrý výkon a zvítězili 4:1.

"Bylo hodně důležité, že jsme dali první gól, dostali jsme se díky tomu do většího klidu. Sice jsme inkasovali gól na 1:1, ale nepoložilo nás to. Myslím si, že jsme to za stavu 1:1 zvládli dobře," říká střelec prvního gólu Michal Bulíř.

"Potom přišel rozhodující gól na 2:1, přidali jsme i góly z přesilovek, což je pro nás hodně důležité, Ve třetí třetině jsme si už vedení díky dobré obraně a dobrému výkonu Romana Willa udrželi," popisuje zápas liberecká osmaosmdesátka.

V prvních dvou kolech Tygři nevstřelili ani gól, v posledních dvou zápasech ale vsítili 7 branek. "Rozebrali jsme si situace na videu z těch prvních dvou nevydařených zápasů. Řekli jsme si, že musíme více střílet a ty góly tam pak spadnou, naštěstí to vyšlo a začali jsme dávat góly."

Kromě počtu gólů se ale k lepšímu změnil i celkový obraz hry, bylo vidět, že už se Libeečtí začínají dostávat do plného tempa. "Chtěli jsme naší hru zjednodušit a hrát ze zabezpečené obrany, což se nám, myslím si, povedlo."

Nejbližší zápas čeká Tygry tento pátek, do cesty se jim postaví Zlín. Úvodní buly padne ve stadionu Luďka Čajky v 17:00.

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Slavná trojice aneb selská jízda

Nejnovější články

Nad(h)led #33: Adam Najman nejen o nadcházejícím angažma ve Finsku

Zažij ten nejlepší hokej na turnaji – vstupenky na finálový víkend MS jsou stále k dispozici

Král s Galvasem si zahrají na MS osmnáctek!

Z našeho fanshopu

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

Svíčka krychle s logem

110 Kč
Koupit

Hrnek malý s logem

89 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit