Bílí Tygři Liberec

Prvním permanentkářem se podruhé v řadě stal Jaromír Žlábek

Date of publication Author Jan Čermák

Liberec - Zahájení prodeje permanentek na novou sezonu se jako již tradičně těšilo velkému zájmu. Bílí Tygři vstoupí do příštího ročníku jako úřadující vicemistři, i proto byl prodej spuštěn za hojné účasti nedočkavých fanoušků. Opět po roce se prvním majitelem permanentky stal Jaromír Žlábek, který na Rotundě Home Credit Areny čekal od nedělního odpoledne!

Věrný fanoušek Jaromír Žlábek věděl moc dobře, co musí k zisku první permanentky podstoupit. Loni přišel na Rotundu v 16:00 a po 15hodinovém čekání si odnesl permanentku za symbolickou jednu korunu. Letos se historie opakovala. Pan Žlábek přišel, počkal a znovu zvítězil. "Dorazil jsem na stejný čas jako minule. Manželka tu se mnou byla někdy do 22. hodiny. Zahráli jsme si tu Stiga hokej a pinčes," popsal. Bílí Tygři si letos totiž pro své fanoušky připravili lehátka a také stolní hry na krácení dlouhého času. "Bylo to perfektní, usnadnilo to čekání."

Jaromír Žlábek je věrným příznivcem už řadu let, letos podruhé získal celosezonní vstupenku za symbolickou jednu korunu. "Permanentku si kupuju od doby, kdy se Tygři přestěhovali do nové areny. Tohle samozřejmě velmi potěší," prozradil šťastný fanoušek.

Prvním majitelům permanentek přišli poděkovat také hráči A-týmu Bílých Tygrů Marek Zachar a Petr Kolmann. Oba borci si ještě stále užívají zaslouženého volna, tohle si ale nenechali ujít. "Co k tomu říct, je to fanoušek, jak má být! Byl za to také po zásluze odměněn," uznal Kolmann. "Já pevně věřím, že se za to fanouškům odvděčíme podobně jako v minulé sezoně," přidal se Zachar.

Kromě permanentních vstupenek, které mají pro novou sezonu mnoho nových výhod, si nadšení příznivci odnesli také dárky z tygřího fanshopu. V brzkých ranních hodinách nemohla chybět ani lehká snídaně a přípitek s hokejisty. Došlo také na neformální rozhovory či společné fotografie. První den prodeje rozhodně nenechal fanoušky chladnými. Už před polednem byla prodána stovka permanentek na nový ročník. Ujít si to nenechali také němečtí fanoušci, kteří pravidelně vyrážejí na všechny domácí zápasy a kteří budou Tygry podporovat i v následující extraligové sezoně.

Stávající permanentkáři mohou využít předkupního práva na svá místa až do 30. června. Permanentky je možné zakoupit přímo na Rotundě Home Credit Areny nebo online prostřednictvím Ticketmaster.

Tlačítko PERMICE

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

TOP 5 | BŘEZEN | Rychlík v laufu

Nejnovější články

Získejte originální hrané dresy Tygrů ze sezony 2023/24!

Sbírej oficiální kartičky TELH! Druhá série pro sezonu 2023/24 je venku

Unikátní příměstský tábor Hravé prázdniny nebude chybět ani v roce 2024

Z našeho fanshopu

Rohožka sezona 23/24

690 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská modrá

895 Kč
Koupit

Trumpeta velká

145 Kč
Koupit

Mikina s logem pánská šedá

895 Kč
Koupit