Bílí Tygři Liberec

První ostrý domácí zápas je tu! Připravme Tygrům co nejbouřlivější atmosféru!

Date of publication Author Klub

Liberec - Bílé Tygry čeká ve čtvrtek od 19:45 první domácí soutěžní zápas, a to v rámci Champions Hockey League proti severoirskému Belfastu. Doražte do Home Credit Areny a pomozte našim hráčům v důležitém utkání vytvořit bouřlivou kulisu!

O zápas Bílých Tygrů proti Belfastu je stejně jako v případě utkání s Luleou velký zájem. Jednorázové vstupenky rychle mizí a v ochozu už téměř není z čeho vybírat. Hala bude téměř vyprodána, výsledná kulisa tedy bude záležet především na majitelích permanentek. Přijďte na první domácí soutěžní zápas této sezony a pomozte Bílým Tygrům k důležitým bodům!

Belfast už před týdnem ukázal, že rozhodně nejde o slabého soupeře. Naši hráči mají po prohře 4:5 o to větší motivaci vzít si tentokrát vítězství před vlastními fanoušky zpět. Přitom právě bouřlivá kulisa severoirských příznivců byla před týdnem jedním z hlavních hnacích motorů Belfastu.

Nyní je čas dokázat, že tygří fanoušci se dokáží těm severoirským vyrovnat. Kromě pikantního souboje s netradičním hokejovým soupeřem se můžete v první komerční přestávce těšit také na Noise Challenge, tedy na výzvu, v níž se fanouškovské tábory jednotlivých účastníků CHL utkávají v hlasitosti fandění. Tak si s sebou nezapomeňte přibalit své hlasivky.

Potřebujeme každého fanouška! Přijďte Bílým Tygrům v souboji s Belfastem od 19:45 pomoci!

Pro sdílení musíte povolit cookies sociálních sítí. Detaily a nastavení

Sdílet

Nejnovější video

Tygří juniorka prošla fyzickými testy PČR

Nejnovější články

Po hostování si u Tygrů prodlouží angažmá odchovanec Zachar

Od 24. do 30. dubna inventura v tygřím fanshopu

Mládí vpřed! Nastupující generace Tygrů navázala na minulý ročník

Z našeho fanshopu

Vlajka na auto velká bílá

160 Kč
Koupit

Kšiltovka s velkým logem bílomodrá

550 Kč
Koupit

Body modré s kr.rukávem a barevným logem

295 Kč
Koupit

triko poškrábané logo pánské černé

310 Kč
Koupit